Dejt

Nu blir det en sen dejt med kudden...

Hoppas jag får sova lite bättre än jag gjort de senste nätterna... Har av någon andledning sovit dåligt. Vaknat spänd och haft värk i typ hela kroppen...

 Inte okej... haha

Men som sagt nu blir det sängen!

Pöss<3

Tävling =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Tingsholm

Hallå!

Har varit på Tingsholm och provat på Teknik idag. Måste först bara slänga in ett tack till Anna Jalderyd som orkade släppa runt på mig hela dagen! Haha, du är en ängel!

Var faktiskt väldigt intressant även om jag inte förstod mycket. Kan bara säga att Matte D är SVÅRT!! Tyckte att UF (ungföretagende) låter väldigt intressant, oavsett vad du säger Anna, och jag skulle gärna vilja prova på det men ja, det kan ju inte styra hela mitt val. Så nu har jag även en dag med natur inplanerat så får vi väl se vad vi kan få ut av det.

Ikväll blir det pannkakor =) mums! känns som om jag inte har ätit det på evigheter! Ska bli hur gott som helst.

Måste även nu när jag är fullt upp med att komma igång med en ny skola stanna upp och säga att hur mycket jag än längtade hem från Varberg så var det människorna där nere som fick mig att orka stanna kvar så länge som jag gjorde. Saknar er flickor något så grymt mycket<3 Jag ska försöka komma ner och träffa er snart, ni är värda allt som finns att ge<3

Pööss<3


Umpalumpa

Hejsan på er!

Idag händer inte mycket här hemma. Mamma jobbar och Mathilda är i skolan.
Jag fick ialla fall en efterlängtad sovmorgon idag! Lite bättre än imorgon då man ska upp tidigt och hänga me Te2 på "prova-på-dag" typ. Då blir det upp tidigt.

Här är det för övrigt jätte fint väder. Funderar på att gå ut och ta en promenad. Kanske ned till stan så jag kan få några ärenden uträtade också? Ja, vi får väl se.

Ne nu ska jag fixa iordning mig och se om jag ska ta något att äta innan jag går.

Hörs kanske mer ikväll=)

Pööss<3


2012

Har precis kollat klart på The ugly truth och 2012. Måste säga att båda var grymt bra!!

Nu blir det sängen, upp tidigt imorgon för tävling=)

Pöööss<3

Våfflor

Hejsan!

Har precis käkat lite våfflor, blev en senare våffeldag för min del. Haha.

Håller på att plocka ut lite låtar till tävlingen imorgon då vi ska använda min dator. Än så länge blir det spotify men mamma och jag är lite oroliga för reklamen. Skulle ju inte vara så lyckat om det kom på reklam när man ska sätta på musiken!

Någon som har förslag på bra ärevarvslåtar?

Jaja, back to work!

Pöösss<3


Sleepless in Ulricehamn

Hallo!

Sitter nu här och funderar på om jag ska lägga mig i sängen och försöka sova.

Mathilda och Emelie sover sedan länge och jag känner mig ganska trött. Men mamma har inte dykit upp än. Tror jag ska stanna uppe och vänta på henne faktiskt.

Tänker lite på hur jag och Candy ska lägga upp träningen för, så att säga; få tillbaka vår forna glans. Haha, sitter samtidigt lite och längtar tillbaka till den första tiden jag hade henne. Innan jag började tänka på hur jag red osv. Allt var grymt mycket enklare då!

Har just precis tittat på avsnittet från uppdrag granskning om våldtäckten på 14-åriga Linnea. Måste säga att jag inte förstår hur folk kan leva med sig själva. Det Linnea behövde efter en sådan här händelse var förståelse och tröst. Inte det hon fick.

Menmen, nu kom mamma hem.

Godnatt och pöss<33


New Moon

Har precis kollat klart på New Moon tillsammans med Mathilda och Emelie. Fast ja som vanligt så sov de. Och med de menar jag inte att varje gång just vi tre kollar på film så somnar dom utan dt verkar vara något virus jag bär på men som inte löst ut på mig. ALLA jag tittar på film med eller liknande SOMNAR!! Jätte kul(Y) Kunde ju lika gärna tittat på film själv!

Nu ska vi plocka iordning sedan kanske vi kollar på The ugly troth eller så dumper vi i säng. =)

Måste dessutom tillägga innan jag går ut och hjälper till att jag ÄLSKAR Jacob Black's kropp <3333 Mums!

Så här får ni en bild på honom i egen hög person; Taylor Lautner




Pöösss<3

Problem

Hejsan!

Har lite sovproblem. Klockan är nu snart 2 och jag kan inte sova. Sitter i sängen och bara stirrar på datan och försöker komma på vad jag ska göra. Antingen hur jag ska kunna somna, eller hur jag ska kunna vara uppe hela natten utan att däcka vid lunch imorgon... blääää


Dagen då, blev uppjagad ur sängen kl halv 8 för att åka och släppa ut Candy samt gå igenom hela hagen. Hitta ton med älgskit, verkar som om det har bott en hel flock där uppe i hagen under vintern. När vi kom hem igen så blev det mest för dröja tiden en stund. Sedan hjälpa mamma att städa och sedan laga mat, (till mig då mamma skulle på något möte med sparbanken så hon skulle få mat där) det blev spagetti och bacon, kreativa jag =)
Efter det var det hem till mormor och morfar för att lämna grejer. Var där en stund innan det var dax att gå bort till stallet och fxa iordning Candy. Blev en härstorps runda. Mycket mysigt! Efter stallet så skulle jag hem till mormor och morfar igen för att fira morfars 74årsdag. Har räcknat ut att nästa år fyller morfar och mormor tillsammans 150 år!!! Och dessutom firar de sitt guldbröllop. 50 år tillsammans det är inte illa!

Imorgon är det upp tidigt för ridning i ridhuset =) Ska bli lite dressyr träning, om jag nu inte somnar på hästen.

Nu får jag väl hitta på något...

Pööösss<3

Långtråkigt...

Jaa, inte blev det någon promenix idag heller eftersom här bara regnar!! Inte alls störade!! Usch, känner mig väldigt instängd av någon anledning. Kanske öppna ett fönster så blir allt bättre?! Haha

Har nu gjort allt jag skulle göra idag så jag vet dessutom inte riktigt vad jag ska hitta på nu... Funderar på att sätta på en CD ur min OC-box =) Piggar ju alltid upp en lite!

Imorgon ska vi hämta Candy älsklingen, längtarlängtarlängtar<33

Pööss<3

Hemma

Japp, sitter hemma och har just ätit frukost.

Har typ hur ont i halsen som helst, menmen.

Idag ska jag fortsätta med upp packningen av mitt rum och sedan ska jag väl se om jag kan komma ut på den där promenaden som inte blev igår... hrm...

Hörs senare
Pöss<3

Någon?

Skulle egentligen vilja piffa upp min blogg lite mer. Men eftersom inte jag är så bra på det.. eller snarare efterso jag är urkass på det så skulle jag behöva lite hjälp...

Någon som har lust att hjälpa mig?

Skulle vara ovärderligt!! hahaha
Menmen, får väl stå ut ... ;)

Urk..

Känner mig väldigt slö..

Sitter just nu här framför datan och funderar på vad man ska hitta på. Har ingen lust att gå och sätta mig framför TV:n med mamma eftersom hon kollar på Saltön som är världens SÄMSTA program EVER!! Seriöst, hatar det...

Har annars inte så mycket att skriva om heller. Städningen av garderoben gick väl så där. Har insett att jag har alldeles för lit förvaringsutryme i mitt rum! Måste nog egentligen sortera ut lite kläder och lägga in en del i hästgarderoben, tex tröjor som blivit förstörda och så vidare. En del ska nog till inlämning också. Sen måste jag ut och shoppa KOFTOR!! Har seriöst inte några som inte är slitna, förstörda, för små eller otroligt fula. Därimot har jag en hel del fina stickade koftor så får väl bli till att vandra runt i sådana till man har råd att köpa nya xD Måste dessutom spara ihop till min nya ridhjälm som jag korkat nog inte köpte på GHS... Bra att vara efterklok (Y)

Men nu ska jag se om jag kan övertala mamma att byta kanal och sedan kanske få i mig lite kvällsmat =)

Pöösss<3

SYO

Har idag än så länge varit hos syo på Tingsholm. Gick helt okej faktiskt. Har massa att tänka över men jag tror nog att jag har en litenliten anning om vad det kommer att bli i slut ändan :P Hon hade en hel del  bra synpunkter!
Resten av dagen ska jag vara hemma. Funderar på att ta en liten promenix senare men har inte bestämt mig än. Måste ju städa och packa upp alla grejer på mitt rum också. Just nu ser det ut som om någon har startat 3de världskriget där inne.

Måste säga att imorse märktes det hur skönt det var att vara hemma. Vaknade med huvudvärk och mådde allmänt pyton. Men så kom mamma in och såg till att jag fick i mig något att äta och en tablett. Så efter ett tag började man ju må bättre. Hade det varit nere i varberg så hade jag ju typ bara ringt till mamma bett henne sjuk anmäla mig och sedan somnat om och sedan mått dåligt hela dagen eftersom jag inte hade tagit någon mat (av rädsla för att det skulle vända) och för att jag helt enkelt inte skulle ha orkat ta tag i mig själv.

Skönt att vara hemma med andra ord!

Nu blir det soffan och TV

Pöss<33

Roadtrip till Varberg

Har varit i Varberg under dagen. Jag och mamma åkte ned för att hämta lite grejer.

Stannade också till i stallet för att rida Candy! Måste säga att jag saknar älsklingen här hemma VÄLDIGT mycket <3

Orkar inte skriva så mycket, vill typ bara gå och lägga mig men jag måste bara lägga in att jag är GRYMT besviken på vissa människor. Fattar inte sådant. Va fan vinner de på att hålla på och sitta och snacka skit om MIG? Har de problem med mig så kan de fan säga det direkt till mig, inte sitta och ta det backom ryggen på mig. Det är jävligt fegt. Och sen när man pratar med vissa av dessa människor så säger de att de är JAG som är falsk?!

SKAFFA ETT LIV!!!

okej, nu tror jag att de värsta aggresionerna är ute...

Nu blir det sängen <3

Pöösss<3

Kvällens Outfit


(ursäkta kvaliten)


Så här ser jag då ut ikväll:

Klänning- vet ej
Tights- Gina Tricot
Tröja- H&M
Armband- Thomas Sabo, Lindes och Kicks

Nu måste jag rusa
Pööss<3


Worktime

Har nästan precis kommit hem från jobbet... usch, va "vuxet" det låter... haha Var verkligen inte mycket folk idag i backen! Kännde mig grymt överflödig faktiskt!

Nu sitter jag hemma och funderar på at gå ut och ta lite fika, skulle ju faktiskt vara riktigt nice. Nästa sak att göra är väl att packa ihop lite grejer och sedan att göra sig iordning till kusinens kalas. Måste ju säga grattis till Felix som blev 17 igår. Exakt en månad yngre än mig, haha. OM han har fått höra DET många gånger!

Igår var det myskväll med mamma. Riktigt lyckat! Älskar national treasure<3 måste skaffa 2an också.

För er som inte vet vad den handlar om så är det så att den handlar om en kille som "härstammar" från en viss Thomas Gates. Och enligt honom ska han ha fått ledtrådar utav frimurarna (tempelriddarna) som gör att man kan hitta deras skatt. Så et är vad 1an handlar om. 2an handlar om att en man träder fram och påstår sig ha bevis för att Thomas Gates var med och hjälpte till att mörda president Linclon efter inbördeskriget. Ben Gates vill då rentvå sin förfader genom att hitta staden Cibola - staden av guld. Så nu vet ni vad National Treasure handlar om (Y) som sagt, mycket bra filmer!!



Men nu ska jag som sagt gå och ta en liten fika =)

Pöööösss<33

Forgive me <3

Känns som om jag tappade orken att blogg de senaste två dagarna här nu lite.

Onsdag: vaknade vid halv 11 och kände mig förjävlig. Vilket är pretty much vad jag har kännt det senaste över lag... iaf, frukost och städa sedan iväg till stallet. Efter att ha packat höpåsarna så är dt dax för att ta bussen in till stationen. Väl vid stationen får man sitta och vänta en timma på att tåget ska gå, efter dt ska man sitta på tåget i knappt 1 och en halv timma för att sedan behöva sitta på stationen i borås i 1 timma för att vänta på att mamma ska sluta... SUCK!!

Idag då, vakande hemma hos pappa. Hände inte mycket men fram mot lunch så blev man lekmamma till sötnosarna; Alva och Sara<3 Lekte och höll på med dem fram tills mamma kom och hämtade mig och dt var dax att åka till mormor och morfar. Mormor skulle iväg på simgympa så jag och mamma stannade och höll morfar sällskap. Spelade Trival Prusiut (stavning?) och jag vann =D ganska överraskande faktiskt med tanke på att spelet är sedan typ år 1990 eller något xD

Det känns som om dagarna som kommer nu kommer bli rätt jobbiga, rätt många beslut som ska tas. uschauscha =(

Men imorgon ska ialla fall jag och morfar bort och inspektera stallet vid kattåkra och sedan kanske vi kan bestäma oss för när vi ska hämta Candyälsklingen<3 Saknar henne megamegamega mycket !!

Men nu blir det sängen!
Pöösss<3


Eclipse<3

Kom på att jag inte lagt upp något inlägg om det jag längtar allraallra mest till just nu =) nämligen nya twilight-film Eclipse<33


Morschning korsning

Sitter i soffan, som vanligt, funerar på att ta mig lite frukost förutom resten av kladdkakan från igår....? Haha

Idag händer antagligen inte jätte mycket, får träffa Tove igen eftersom jag ska hem.
Måste nämligen hem och tänka, hela huvudet snurrar på mig!? Vet inte vad jag vill för fem öre. Så jag har bestämt mig för att åka hem, tänka igenom min "situtation" och bestäma mig. Hur lång tid det kommer ta vet jag dock ej. Jag vet bara att om jag väljer förändring, så kommer jag sakna alla nya kompisar här nere hur jävla mycket som helst<3 Så frågan är ju bara då vad jag kommer sakna mest. Jag tror jag har en liiiiiten, liiiiten uppfattning men jag vet ju så klart inte säkert.

Men fram tills lördag måste jag så klart lämna kvar min sjärna här nere i varberg. Och jag vill bara säga att även om hon är speciell på många sätt både negativa och positiva så är hon min stjärna och hon kommer alltid vara världens bästa häst i mina ögon<3

 

ÄLSKAR DIG CANDY ÄLSKLINGEN<333333333333333

Pöösss<3

Fredags kvällen =)



Pizzerian =)



Ready for; Alice i Underlandet 3D


Today

Idag har inte hänt speciellt mycket. Blev en uteritt mer Linnea och Michaela, mycket skönt att komma ut tycker jag faktiskt =)

Tillbaka i stallet skulle jag då vara lite duktig och putsade alla mina grejer. Mycket stolt över mig själv!
Och eftersom det var "sköta-hästen-själv" -dag så var jag även tvungen att mocka, menmen, det kan vara avvslappnande det med. Sen satt jag, michaela och johanna och kollade i Jacson katalogen. De har ju en del snygga prylar iaf, även en hel del alldeles för dyra prylar!!

Nu sitter jag och kollar på 2 1/2 män =) Samt driker tee =)
Pöööss på er<3333

Gilla (Y)

Japp, övergiven ikväll, eller ja det är delvis mitt eget val. Michaela ska till Hanna och Frida ikväll och jag ska inte hänga med eftersom de ska kolla på skräckfilm och det är inget för mig. Så jag blir ensam. Menmen, det är bara att bita ihop. Jag har ialla fall betsämt mig för att inte kolla på sådana filmer något mer eftersom jag är väldigt lättskrämd! Så det gillar vi!

Får väl se vad det gå för bra filmer ikväll eller sätta på någon utav de jag redan har.

Just nu är det Cougar Town som gäller och sen GOSSIP GIRL!!! =D=D=D


PÖÖÖÖSSSSSSS<333

Fuck västtrafik!!

Ibland blir man bara så jävla förbannad!! Igår var det så att jag och Tove skulle ta tåget ner till varberg. Bussen gick från ulricehamn 12.10 och enligt västtrafiks reseplanerare skulle vi om vi tog den här bussen hinna med tåget till varberg. Men, självklart var då bussen försenad och vi missa tåget med 1 min!! Det var liksom när vi kom till stationen så såg vi tåget åka iväg. Och sen till nästa problem, då gick det ju inget nytt tåg försen kl. 16.40 så vi fick spendera 4 timmar i borås typ. Drygt? Ja!

Men det fick blir lite shoppning som egentligen skulle ha gjorts nere i varberg. Fick även min födelsedagspresent från Tove =) 

 

Present från Tove =)



Armband från Lindex, 49.50 kr



BH från Lindex, 99kr



Linne från GinaTricot, 129kr

Nu ska jag fortsätta städa =)
Pööss<3 

Fredags kvällen =)



Pizzerian =)



Ready for; Alice i Underlandet 3D


döda tänder

japp, nu har man varit hos tandläkaren oc på bo :P

v kan ju börja med att säga att när jag kom tilll tandläkaren så får man en utskällning till vf man inte har kommit tidigare... what?! jag fick inte ont försen nu diot!! Sen bara aa, eftersom det är en fyllning som har ramlat loss, alltså samma tand som jag lagade när jag var liten, den fyllning som satt det hållet har trillat loss... så har hålet dessutom blivit större och djupare så det går ndå ned til pulpan (för er som inte vet vad det är så är det roten i tanden typ) och därför kan de inte laga hålet! Så nu ska jag istället göra något som kallas rotfyllning vilket betyder stt man ska dra ut alla nerver ur tanden och "döda" den så jag inte känner den längre även om jag fortfarande kommer kunna använda den.

Vidare till bion, Måste säga att den var mycketmycket bra. Det var bara en grej som saknades och det tänker jag inte säga här, vill ju inte förstöra för er som inte har sett den än=)
Men nu ska jag gå och lägga mig=) Måste upp ganska tidigt imorgon för att ta bussen/yåget ner till varberg =)

Pööösss<3

Ulricehamn

Japp, nu är jag i ulricehamn och om ca 2 timmar ska jag vara hos tandläkaren (Y) Hoppas att det går bra iaf!
Ska innan dess ha hunnit avverka denna lista;

* Duscha
* Fixa iordning mig
* Leta reda på mammas cykel
* Leta reda på mammas cykelnyckel så jag kan låsa upp cykeln
* Äta lunch

... hm? jaaa känns som om jag har lite bråttom om man då dessutom ska räkna med att det tar minst 20 min att gå om jag INTE hittar mammas cykel/cykelnyckel. Hjälp... så därför blir detta bara en liten update. Kanske kommer mer ikväll/eftermiddag men vi får se eftersom jag och Tove ska fira att vi har fyllt 17 genom att gå på bio - Alice i underlandet för att vara mer specifik =) Ska bli mycket trevligt!!

Men nu måste jag rusa!
PÖÖÖÖSSSS<33

Skräckfilm

japp, min ondagkväll/natt ägnades åt att lyssna på skräckfilm, lyssna eftersom jag är alldeles för feg för att faktiskt våga titta på den. Och eftersom jag ändå blev rädd kunde jag inte sova på hela natten typ, tror jag sov max 3 timmar eller något. Och förutom det så blev jag dessutom magsjuk! Yey va livet e gött just nu!!

Imorgon ska jag till Ulricehamn. Tandläkarbesök (Y)
Men nu ska jag fortsätta att ta det lungt =)

Pööss<3

Schoool

sitter i skolan och väntar på att matten ska ta slut.

Det blev lite jobbigt när jag och Michaela missade bussen och fick ta PS-bussen in till stan, måste jag tillägga att den va helt jävla överful med folk och att nästan alla var uppklädda jävla fjortisar?

jätte kul (Y)
pöss<3

Trädgårdsbesök...

Japp, ursäkta för att det inte blev något inlägg igår men det hände en del grejer när jag kom ner till varberg, kan ju berätta lite snabbt om det.

Efter att ha satt mig på tåget säger han som kör tågat att det kommer bli ungefär en timma försenat. Jätte kul.
När man då alltså till slut kommer ner till varberg ringer Johanna och säger att det är "någon" hemma hos mig och Michaela. Först trodde jag hon skämtade men sen förstod jag att hon var seriös. så då var det bara att åka hem till Johanna och därefter hem till oss där Michaela väntade själv, USCHA!
När vi kom fram var personen inte kvar men vi fick ändå vänta in polisen som var på väg. När polisen kom blev det intervjuer samtidigt som en av de andra poliserna var ute och letade med hund. När poliserna hade åkt hängde vi med Johanna och hennes pappa hem och sov där eftersom vi inte vågade sova i stugan.

Måste bara säga att i efterhand tyckte jag och Johanna att polisen vapen var väldigt coola, spec eftersom han som kom först tog upp det för att sringa och kolla som i värsta Bond-filmen xD Michaela dock höll inte med oss.

Men nu ska jag beställa lite biljetter till Alice i Underlandt till nästa fredag då jag och Tove ska fira att vi båda nu blivit 17 genom att kolla på den.

Pöööösss<33

Barnkalas

Idag är det då dax för Alvas barnkalas =) har tillbringat nästan heloa förmiddagen med att rita en häst så att det kan leka "sätta svansen på hästen" fast jag trodde det hete "Sätta knor på grisen" haha, det blir dock bara en snabb tur till pappa för sedan ska jag och mamma ut och övningsköra! ÄNTLIGEN säger jag bara! Känns som om jag har tjatat hur länge som helst om det nu!

Efter övningskörningen blir det tillbaka ner till Varberg =)
Blir kanske ett till inlägg då =)

Seeee ya'll
Pööössss<3

VARNIG!!!

Varning för väldigt  inlägg!!


Just nu är livet jobbigt, mycket svåra beslut och tråkiga tankar. Förutom det önskar jag dessutom att jag spola tillbaka tiden och ändra på en hel del grejer !! Saknar massa saker som jag inte saknat innan och hela jävla värden är typ uppochner!!
AAAHHHHH!!!!

massamassamassa tankar!!

Nu orkar jag inte skriva mer..... för deprimerad....

Pööss<3

Hemma

Hemma i ulricehamn idag =)
Igår kväll var det filmkväll med Tove =) Kollade Kenny Starfighter, Euro Trip och The House Bunny =) Mycket bra filmer=)

Idag blir det chilla och slappa =) Funderar på att åka ut och kolla på när Tove hopppar senare idag, det beror på lite hur kallt det är ute =) Funderar även på om jag ska övertala mamma att åka ut och övningsköra med mig "/

Ikväll blir det kalas hos Jenny=) Moster blir ett år äldre!

Men nu ska jag nog ta något att äta =)

See ya'll

Pöööössss<3

DISK

Jag och Michaela har de senaste dagarna lyckats samla på oss sjukt mycket disk. Det har liksom inte ens funnits plats för det inne i köket för all disk! Men nu är ALLT borta och det är så jäkla gött så det finns bara =)

Idag har det för övrigt varit hoppträning, vilket gick, hrm okej? kanske =) haha fort gick det ialla fall!

Imorgon blir det 2 lektioner och sedan blir det hem till ulricehamn och TOVE =) haha, ska hjälpa henne passa hundrna + ha filmkväll =) Mycket bra, mycket bra!

Pöss<3


RSS 2.0