Skrik och Panik

Börjar dagen med att visa två av mina älsklingskaraktärer i Disney världen 8för er som inte visste, jag är ett riktigt Disneyfan!!!)



samt min älsklings scen med dem i, gillar även scenerna då Skrik säger: Om han får reda på det/ Om han kommer upp. Och Panik svarar: Om? Om! Om är bra!!!

Haha!!!




HAHAHA, Törstig?


Sweet summer dreams...

Igår var jag på Hööks och inhandlade lite grejer för sommaren!

Det blev en vattenskrapa, 10 st svampar (dt gäller att slå på stort) och ett eksemtäcke!

Mamma köpte även en tillhörande luva till täcket så Tackar så mkt till henne! =D

Provade täcket+luvan idag och så här blide det:



Inpackad och klar till sommarens alla varma dagar!

Täcket kostade 799 kr och har magplatta, resår i "kragen", svansskydd samt bensnören som sitter väldigt bra runt benen. Täcket är också UV-skyddad vilket gör att det till skillnad från "vanliga" sommartäcken även funkar bra som skydd till hästar med soleksem, vilket är det Candy har.

Luvan hör ihop med täcket och är öven det UV-skyddat. Det har en kort hals som gör att det överlappar täcket så det inte blir några glapp. luvan har heller inga spännen utan resår under till så man får trä det över huvudet. Detta gör att flugar och mygg inte kan komma in under luvan.

Mycket nöjd med mina köp måste jag säga!!!

Här kommer även en liten bild från igår på Murre, fattar inte vad det är med honom och väskor/påsar alltså!!


Haha, nu ska jag göra mig iordning för sängen. Imorgon är jag ledig och det ska firas med SOVMORGON!!!

Godnatt!!!


TV

Kollar på TV =)
NCSI Los Angeles just nu sedan blir det The mentalist.

Haft huvudvärk hela dagen. Hoppas att nya medicinen börjar verka snart. Föra veckan hade jag ingen huvudvärk alls nästan!
Mitt mål är fortfarande att få börja hoppa igen innan sommaren är slut. Och man brukar ju säga det är inställning 90% och 10% tur. Haha så nu får vi väl hoppas på!


T-R-Ö-T-T

ja, är egentligen för trött för att orka blogga något men känner mig lite tvungen!

Har varit på tävlinge hela dagen. Mathilda har deb. loklat med Candy =)
Gick riktigt bra faktiskt =) Mathilda var ganska nervös över att Candy skulle dumma sig (så som hon kan göra med mig ibland) haha, ne men att hon skulle stanna och greja. Så istället för att rida fram henne i en bra galopp så höll hon in henne istället så det blev typ trav-galopp. Och då självklart hade ju inte Candy någon lust att hoppa så hon stannade på två hinder. Dessutom fick hon lite tidsfel. MEn när hon startade om (hon hoppade en CR) så fick hon upp ett lite bättre tempo (om än inte bra) så hon kom runt med endast 4 fel (ett stopp på första där farten+ nervositeten hängde i sedan första rundan)! Men som sagt för att vara första gången så är det väldigt bra (Y) =)

Nu ska jag gå och käka lite godis innan jag går och lägger mig ;)
Har mildrat mitt godisförbud med att det är OK att äta om det inte är jag som har betalat det! Haha

Ska försöka få tag på lite bilder från tävlingen idag så får vi väl se om jag kan få upp något!


HOT!!!

Ska inte klaga men det är så sjukt varmt! Har knappt kunnat sova pga att ha vaknat hela tiden för ja har varit så förbanat varm!

Idag är det stallet hela dagen som gäller =) Hästarna ska ridas, tvättas, knoppas och utrustning ska fixas =)

Just nu sitter jag hemma hos Linnea och kollar på Monster till svärmor. Linnea sitter och knappar lite svar på trycktorget (Y)

Nu ska jag kolla om mamma är på väg =)


Familjen är värre

Sitter hos Linnea och kollar på familje är värre, mkt bra film!!
Linnea äter... vilket vi också gjorde för ca 2 timmar sedan...
Ne, nu ör hon tydligen mätt...igen... xD

Nu ska jag besöka damrummet!!


Försenad

Här kommer lite försenade bilder från tävlingen i Herrljunga! Bättre sent än aldrig =)



Mathilda och Bonanza på prisutdelningen



Linnea och Pettson på prisutdelningen



UBRK is DA shieet!!! =D



Glad vinnare!



Glad 6a =D

Japp, de va allt =D


Åska och regn!

Jao, det regnar här i Ulricehamn =(

OCH åskar!!!!

Nu har jag ialla fall kommit hem från stallet, eller aa jag har varit hemma ett tag nu ;P Sen ska jag till stallet och pyssla med min gullunge =)

Har hänt en hel del super bra och super roliga grejer idag =D Men eftersom jag nu har bestämt mig för att hålla det för mig själv så... =)

Sen ikväll ska ja till Linnea och GRILLA =D Äntligen säger jag bara! haha

Måste även berätta o min nya gullunge på ridskolan, det är ett 11 årigt sto vid namn Brizette =D hur fin som helst! Hon är ett halvblod som är e. Briar u. Ronja och hon har själv haft 4a föl. Detta gör att hon inte har blivit riden speciellt mycket. I själva verket kan hon i princip bara skritt,trav och galopp. Så nu har jag fått som mitt eget lilla projektarbete av Jenny att jag ska få rida henne resten av terminen och sedan så även fortsätta hennes utbildning lite beroende på hur långt jag kommer! Det ska bli superkul!

Här kommer en liten bild på älsklingen;



Visst e hon vacker? =D

Nu ska jag äta upp pannkakorna som blev över sedan igår!

Pöss<3


Dan Brown

Ne, kanske borde ta tag i mig själv och läsa de sista 2 böckerna avDan Brown eller vad säger ni? =)

Måste åka till bibloteket också för att lämna tillbaka lite , hrm, försenade böcker! (Y)

Idag blir det inget stall tidigt. Vet inte men känner mig inte hundra, allt går i ultrarapid och känns inte som om kroppen och hjärnan arbeter riktigt i takt?! Det kan inte vara bra... haha
Ne men ialla fall så ska jag bara stanna hemma en liten stund innan jag rycker upp mig själv och åker ut till ridskolan =)
får ju vara tackssam för det lilla men måste bara hurra lite för mig! Har endast haft huvudvärk en enda gång den här veckan (tisdags morgon) och då gick den över ganska snabbt!!! Jihu! Sedan har jag varit pigg och huvudvärksfri! Kanske äntligen de där tabletterna börjar verka!! =D

Jaha, nu ska jag återgå till att få min hjärna/kropp att arbeta i takt! haha

Pöss<3

Då var vi igång...

Japp, har nu precis kommit hem från stallet och kollat min mejl igen!

Har nämligen svarat på lite häst köpes annonser ang. Candy. En hel del har faktiskt svarat att de har varit intresserade =) Så då var vi igång med häst försäljning! Det har ringt en tjej från Sunne som antagligen vill komma och titta på henne. (Y)

Nu ska jag ta lite kvällsmat sedan ska jag kolla Ugly Betty (sen igår) och sen ska jag kolla Greys =)

Pöss<3


Uppupp och iväg!!!

Är grymt trött...
Kunde inte sova igår!

Nu ska jag ialla fall iväg och släppa ut pållarna! Sedan upp till ridhuset och jobbajobbajobba....

Pösss<3

Dressyrdressyrdressyr

Hej bloggen!
Har precis ätit kvällsmat och sitter nu i soffan och kollar på The Mentalist.

Innan jag kom hem hade jag precis varit hos Candyälkslingen och jag måste bara säga att hon var helt underbar idag! Helt otrolig på slutet, hon bara flöt fram =D

Nu ska jag fortsätta kolla vi hörs imorgon=)

Liiite tidigare...

Ja är uppe inte bara lite tidigare idag, haha

Idag är det jobb som väntar ute på ridhuset, uteritt med Linnea på eftermiddagen och sen hem till pappi ikväll eftersom mamma är i sthk!

Nu blir det frukost!

Pösss<3

Ny häst?

Måste börja med att be om ursäkt för mina väldigt arga inlägg det senaste ;) haha

Min dag idag ialla fall;

Vaknade vid 8 för att åka och släppa ut pållarna =)
När jag kom tillbaka hem gick jag och la mig direkt igen och sov till kl 12 :) upp, duscha och sedan frukost vid halv 1 haha!

Efter frukost var det datatime och bok som gällde, innan och efter lunch var det även lite singstar mot lillsyrran! Måste jag säga att jag ägde STORT?! haha ;)

Sen blev det stallet, måste säga att jag är lite trött på min häst, någon som vill köpa en häst som är rädd för småponnier? Dom är tydligen livsfarliga!! Haha

Nu sitter jag och kollar på lite fälttävlanshästar till salu! Har hittat en held del snyggingar som jag skulle vilja köra hem nu på momangen! Speciellt en, mumsmums säger jag bara!! =D

Nu ska jag kolla vidare =D


Pösss<3

Tack och hej!

Japp, måste få säga TACK så mkt! helt plötsligt vill man bara flytta långt här ifrån och skita i alltihopa!

Orkar fan inte med att min familj och vänner till mig ska få ta massa jävla skit när problemet ligger i den personen som öser ut sig det!!

Följ reglerna och betala det man ska så lär ingen hacka på dig!

Så nu säger jag tack och hej till alla som inte fattar att det är så vi gör på min klubb och hoppas att ni kan klara er själva!!

(ursäkta om det är någon som tar illa upp av detta inlägg men det är min uppfattning och de jag tycker!) 

Pöss<3

R-Ä-T-T-V-I-S-A

Undra om det är någon annan som vet hur det stavas? Ibland känns det inte så!

Sitter och lyssnar på mamma när hon pratar i telefon och jag blir bara argare och argare!

Vissa människor tror visst att de är allt! Att de är så mycket mer värda än andra. Själv tycker ajg att livet ska vara så rättvist som möjligt. Om en ska betala ska alla andra också göra det sen skiter jag i om de är mmycket duktigare eller tävlar högre.

En del av er kanske förstår var jag pratar om nu andra kanske inte men jag tänker inte ta det i detalj här för det kan kränka vissa människor men som sagt jag fattar inte hur folk kan med att stiga upp på mornarna när de beter sig så här mot andra människor! Det är samma sak som det jag skrev om Kissie igår, hur orkar de med sig själva? Ta tag i era egan liv, följ regelerna och låt andra vara så ska ni se att allt är mycket bättre och att människor håller sams lättare!

Och folk undrar varför det blir krig i världen?

Frukost/Lunch?

Jaaa, sitter och äter frukost vid halv 1 (Y) Känns jätte bra!

Men till mitt försvar ska väl sägas att jag var jättetrött igår kväll och jag HAR faktiskt varit uppe tidigare för att släppa ut hästarna ;)

Nu ska jag läsa lite HP på engelska =)

Jo, försten måste bara till lägga att jag är grymt besviken på min kusin Felix just nu! Skulle ha kollat på Sagan om ringen igår men han hade mina filmer såvi var tvunga att åka och hämta dem ;) Pratar med honom iförväg och talar om att han måste lägga fram dem och inte får låsa. Så när vi kommer till sventagården... vem om inte felix har glömt lägga fram dem, åkt därifrån och låst alla dörrar? Tack så mycket, säger bara, jag blev tvungen att kolla på mamma mia istället!!!!

Nu ska jag ialla fall ängan lite tid åt min bok ;)

Pösss<3

Bella&Tyra Show

Har precis sett klippet med Kissie när hon var med i Bella&Tyra show... Alltså hur patetisk får man bli.

Jag har inget emot fjortiasr i allmänhet men snacka om dålig självkänsla!

Säger bara. istället för att hacka på andra, ta tag i ditt eget liv!!!

Papper!!

Är grymt trött på papper just nu!

Har gått och delat ut massvis med papper elelr aa broschyrer kanske om UBRKs Kubbturnering den 12 Juni nu!

Äntligen hemma säger jag bara, och lillsyrran har bakat kladdkaka! Mums

Så nu blird et kladdkaka+te+data= MYCKET BRA!!

Haha!

Höres mer ikv!

Pööss<3

Godmorgon!

Eller aaa, god förmiddag kanske ;) haha

Har percis ätit frukost, nu ska jag göra mig iordning för att sedan dra ned på stan med mammi =)

Såå, see ya'll later =)

Pöööss<3

KUBBTURNERING 12 JUNI


Ulricehamnsbygdens Ridklubb kommer att anordna Ulricehamns första Kubbturnering 12/6 2010 på UBRK´s gräsbana.

Varje lag består av 4 deltagare och kostnaden är 75kr / person. Anmäl ditt lag genom att betala in 300 kr till bg 5903-7630 senast den 31/5 . Ange lagnamn samt lagledare och tel.nr. Turneringen kommer att genomföras i ett grundspel samt slutspel. Regler samt starttider kommer att publiceras här på hemsidan senast den 6/6. Fina priser till vinnande laget. Försäljning av lättare mat samnt drycker kommer att finnas på plats. Vid frågor maila till This is a mailto link eller This is a mailto link


Nattinatti

Japp, nu blir det sängen och en dejt med kudden =D

Sov gott och dröm sött på er !!


Pöss<3

It's going to be a boompyride!!!

Haha, har drukit lite öfr mkt cola nu känner jag...

Blev lite ändrade planer för kvällen men jaja, shit happens!

Blev inget stall idag men de ska bli kul att höra om hur Mathilda och mamma har jagat sork nu när de kommer hem!

Det är nämligen så att det har bosatt sig en sork under vårat badkar och nu är det dax för badkaret att rengöras och fyllas på och vi kan inte skjuta upp det längre ;) haha mycket roligt med tanke på att min lilla syster är livrädd för allt som har korta ben! haha xD

När de kommer hem är ialla fall Emelie med, hon ska tydligen bo hos oss nu i helgen :P

Så tänkte sätta på HP (Harry Potter) 3 och kolla på vår kära Ernie och Stan! För er som inte är några HP-fans kan jag berätta att det är de som kör nattbussen (trollkarlarnas specail buss som mugglare inte ser!)

Så här hedrar jag er nu med en fin kilpp:

drygt med rubrik

Tjohalhopp!!

Har precis städat färdigt rummet!!

Måste bara säga att jag är så jäkla nöjd med mitt liv nu om man bortser från huvudvärken och hoppförbudet! För någon månad sen, när jag var kvar nere i Varberg kände jag verkligen att allt var hur drygt som helst, typ kände inget hästintresse som helst och hade i princip inga ambitioner! Men nu känner jag verkligen att jag har börjat komma ihåg vad som är viktigt för mig! Min häst, mina rid och hästkunskaper och min framtid! Så jäkla skönt! Just nu kretsar allt kring hästarna och hur jag kan bli en bättre hästmänniska och ryttare. Jag konsentrerar mig verkligen när jag rider och äntligen känner jag varför jag vill ut och tävla!

Det enda som stör allt detta är ju då hoppförbudet och huvudvärken, men jag känner ändå att jag börjar lära mig det med, att jag lyckas slappna av på ett helt annat sätt än innan som gör att jag inte känner mig lika stressad och spänd! För hoppningsvis får jag börja hoppa igen efter sommaren (mina egna förhoppningar då).

Som ni kanske har märk har jag försökt få till någon typ av "loga" efter varje inlägg men eftersom detta har krånglat och det har blivit en vit ram runt den så kommer den försvinna och jag ska se om jag kan fixa det! Fram tills dess....

PÖÖÖSSS<33


Lyckat (Y)

Jaaaa.... tidigt i säng var det ja... hrm!

Får ta sovmorgon istället!

Ialla fall så har ju mamma sagt att hon åker och släpper ut hästarna så GÖTT!! haha
Datorn fick ett litet ryck här för en stund sen och typ bara stängde av sig, gissar på att de va en av dessa alla j**** updateringar! Alltså, seriöst inget är så störande som de! Speciellt inte när de gör så att datan bara stänger av sig när man håller på att göra ngt som måste sparas! Då blir man lite pissoff... speciellt om man har suttit och arbetat med det i ca 4 timmar!! Nejnej, inte alls irriterande!

Nog om det! Imorgon blir det ner till stan för att sätta upp lappar och jaga sponsorer till UBRKs KUBBTÄVLING som vi ska ha den 12 Juni på våran gräsbana! Så samla ihop ett lag och se til att komma! Kommer bli super mega kul =D

Nu ska jag ialla fall sova!

Nattis =)


Tjoho

Tävling idag... vet inte riktigt vad man ska säga om den...

Men vi kan väl helt enket bara säga att vi stryker eftermiddagen med storhästarna och bara konsentrerar oss på ponnierna!

Mathilda hoppade både Bonanza och Candy, gick jätte bra. Eftersom det var första gången hon tävlade Candy ville hon inte starta något högt utan ville bara "bli kompis" med Candy så hon hoppade 2 CR på 60 o 70 cm, nollade båda! Bonanza startade hon i LB och sedan deb hon LA. Det gick verkligen jätte bra! I LB:n fick hon 2 rivningar, lite slarvigt. Men i LA så gick det, förvånadsvärt bra! Endast en liten oturspet på ett plank annars helt felfri!

Nu ska jag spela lite sims sen ska jag gå och lägga mig tidigt idag! =D


-Rubrik-

Jaaaaa...
Är lite dryg just nu. Har haft huvudvärk typ hela dagen och tagit alldeles för många tabletter känns det som! Fast de har jag ju så klart inte men...

Måste ialla fall ta tag i mig själv imorgon! Önskar man kunde leva utan huvud, för då hade mitt flugit rakt av! Menmen, va kan jag göra? Det är bara att leva med det! Ialla fall, imorgon var det ja... Ja, då e det dax för min älsklings pålle att bli knoppad igen för på torsdag ska Mathilda tävla henne =) Okej, hon sak bara tävla lite cm hoppning, CR men ändå... pyssla är ju typ det ända jag får göra med min häst nu utan att behöva stanna upp och känna efter varanan sekund...!!

Oj, ni får ursäkta mig idag... lite små kinkig... men det skulle nog ni också bli om ni hade haft konstant huvudvärk i ca 15 och ½ timma!

Nu ska jag ialla fall sova sen ska jag ignorera mitt huvud hela dagen imorgon och göra mitt bästa för att vara en superbra stallskötare/stora syster/dotter!!! =D


Time for bed

Nu ska jag gå och lägga mig! Imorgon är det uppp och iväg till jobbet!

Super mysigt inte vart där på en vecka! Håll tummarna för att jag iaf ska klara mig Mån-Ons utan att jag åker på ngt! haha

Godnatt och Pöss<333

Tävling- Herrljunga

Har varit på tävling i herrljuga hela dagen!

För UBRK gick det faktikst riktigt bra, enl mig då ;)

i LD+5 kom Johanna Liden 4a och i LC på c-ponny vann Mathilda och Linnea Borgström kom 6a. I LC på d-ponny vann Emma Ferlin och Johanna Liden kom precis utanför placering, Emelie Jungmalm var även med men jag kommer inte riktigt ihåg hur det gick för henne.. I LB, c-ponny vann Emma och Mathilda och Linnea fick 4a fel vardera. På d-ponny LB kom Emma 2a och Emelie blev tyvärr utesluten. 

Mycket lyckad dag måste jag säga!

Nu är jag ialla fall hemma och ska snart gå och steka hamburgare. MUMS! Sedan ska jag nog sätta mig och spela lite The sims elelr så joinar jag min lilla syster när hon kollar på Sagan om konungens återkomst! Vi får se =D

Pööss<3

Dressyrtävling LC:1


...

Hej everybody!

Ska snart iväg till stallet med lillsyrran, ska bli riktigt skönt att komma ut + att jag inte har träffat min älskling p åflera dagar =(

Har suttit och spelat the sims 3, som jag för övrigt måste klaga lite på! Det är inte ens i närheten så bra som The sims 2! Att jag köpte spelet kan ja ju lätt säga att jag ångrar! Det var inte värt pengarna!

Men ialla fall, jag har fått up pen av filmerna från dressyr tävlingen på YT nu! Meen döm inte för hårt, haha det var ett tag sen jag gjorde en film och då var det hoppfilmer det handlade om! Det blev en ganska enkel!

Ska ta tag och börja redigera den andra lite nu, tänkte se om jag kunde få den lite mer avancerad! =)

Men så hade jag ju en liten fråga... Hur tycker ni att jag ska göra den? Ha med hela dressyr programet och matcha musik alltefter gångarterna eller ska jag mixa ihop lite musik, ta ut det bästa ur programet och sen passa ihop det? =)

Nu ska jag ialla fall sätta igång, har lite annat att göra innan jag åker till stallet också ;) typ tvätt och disk.... puuuhaaaa...

Pööösss<3


Ny design

Japp,  nu finns det ny design på bloggen! Tack vare en underbar Linnea Borgström så kom min nya design upp och nu är bloggen fin och fräsch!! =)

Har precis beställt lite grejer från Börjes i Tingsryd =) det blev detta;



Svansskydd 47.50:-



Gummiboots 45:-


Frambenskydd 118:-

Nu ska jag joina min syster när hon kollar på Vänner =)

Pööösss<3

ingen ork...

Har verkligen ingen ork att blogg eller göra något annat för den delen heller...

Har varit hemma nu i två dagar med feber och ont i halsen...
Bara hoppas att de ska gå över!!!

Nu håller jag på och grejar med att beställa grejer från Börjes i Tingsryd! =)

Blir lite små saker mest!

Men nu jag greja klart sen ska jag gå och dö någonstans!!!!

Pöösss<3

Dressyr at UBRK

Japp, idasg har vi haft klubbdressyr på UBRK... Som vanligt en besvikelse över att ingen verkar bry sig om att dyka upp på dressyrtävlingarna och hjälpa till... Min käre moder var den enda ur tävlingskommiten som behagade att ställa upp och anordna tävlingen! Jag tycker det är väldigt lågt!!

Men ialla fall. Jag var med i klasserna LC:1 och LB:1. I LC:1an var jag inte speciellt nöjd och det gav resultat där efter. Men i LB:1 gick det därimot super och jag vann =D Superduper glad!!

Igår var jag ju också i Gäsene och tävlade en klass men eftersom det gick pinsamt dåligt tänker jag defenteivt inte skriva ut resultatet här!! Haha, tur att jag är tillräckligt lättsinnad för att kunna skratta åt det nu i efterhand!

Imorgon är det studiedag och den ska ägnas åt SOVMORGON!! Sedan ska jag till borås med Pappi, först ska vi till Netonnet och greja lite med min kamera =( och sedan ska vi till tandläkaren!

Nu ska jag ta min bok, gå ut och sätta mig på altanen och ta det lugnt i den sköna solen =D

Pöss<3

RSS 2.0