080831



Okej, det blev inget med ridningen i förgår på grund av att jag blev dålig igen! Igår natt fick jag typ inte sova så mycket heller på grund av att jag hade sjuk ont i hela kroppen så jag fick kramper och det hela slutade att jag fick gå upp och spy för jag hade så ont!

Men för att byta till något trevligare ämne så var jag på 18-års kalas igår! Grattis Rasmus! Jag, Felix, Dennis och Mathilda tillbringade hela kvällen med att sitta och kolla på Rasmus när han spelade "Alone in the dark" det var typ skitläskigt massa odödingar som hoppade upp ur jorden närsom helst och skit!! Kunde typ inte sove efter det!

Idag så blir det ialla fall ut och rida sedan in igen för att hämta kamran och sedan blir det FOTA!!!

Jappjapp
Ha't <33


sjuk!

okej, det blidde inget inlägg igår så här kommer ett =)

dagen igår var la sådär... hände inte mycket! Först var det då skola och sedan hem.... de va typ allt....

Idag är jag då sjuk, har feber och ont i halsen men jag tänkter ta mig tusan ta mig ut och rida idag! Har inte ridit på evigheter känns det som! Menmen... annars blir det väl bara att tat lungt idag så jag blir frisk till Rasmus födelsedag imorgon...

kyss på er..<3

080827

hm? hänt idag, typ inget... bara läger in ett inlägg för skoj skull =)!!
Har varit några dagar i skolan utan Linnea nu =( tråktråk... men har ju haft Tove och Vickan och vi har haft super skoj!!! hahha vi äger tjejer me våran Majdidos xD hahaha!!!

Igår var jag med Tove inne i stan! Menningen var att jag skulle gå och klippa mig kl halv 4! Tror ni inte då att ajg inte kommer på förren kvart över 5 att det var det jag skulle göra!! :O Så sprang in där på salongen och slängde ur mig en massa ursäkter till allt och alla!! Belv en hel del nytt smink denna dag och så en allmänacka till skolan! Måste ju försöka hålla ordning på grejorna nu!

Idag kom jag hem med feber =( Så jag villade mig hela dagen och nu mår jag super igen (Y)

Happhapp, nu får jag väl gå och lägga mig!
Hade alla sötnosar <3333

träningsdax!

Jaha, nu ska vi se viken ordning vi ska ta saker här! haha, börjar me skolan xD

Idag var det då alltså fotografering! Som vanligt sprang man in på toaletterna för att kolla spegeln varenda rast och sedan när det väl var dax så såg man nästan bara värre ut men jaja, fotot blev förhoppningsvis bra och imorgon är det dax för komisfoto med sötnosarna!! Vi får hoppas att det blir lika bra(Y)
Efter fotot slutade alla i a2 eftersom våran 2 sista lektioner blivit inställda.... Så jag och Vickan ( som egentligen inte hade slutat än...) började gå ned åt bussen tillsammans med Tove<3

På bussen kommer jag på att jag egentligen inte får ta hem kompisar på grund av valparna, men efter ett tag kom vi på en lösning så vi började diskuter julklappar istället!! xD typiskt oss haha =)

Hemma blide det pannkakor och Tvn sedan ut till stallet för att fixa inför träningnen!

Träningen gick för övrigt skit bra(Y) Fick lära mig ett helt nytt mer "snällare" sätt att rida Candy och hon gick bättre än ever!! Hört massa skit om tränaren men ja säger bara , Det är bara skitsnack! Han var jätte bra och man var med i träningen på ett helt annat sätt!!

Nu blir det till att plugga Kinesik geografi ( URGH!!"/"/=()
Herrå <33

Tävling!!

Idag var det då tävling i Grästorp!

I Första klassen gick det inte bra för mig, fick 8 fel på grund av två vägringar!! Helt och hållet mitt fel blev så jäkla förbanad på mig själv så...!!!
För Mathilda gick det lite bättre! Hon red fel fritt i fas 2 och tiden var 20,3 sek! Tyvärr så var det bara 5 placerade och 5an hade tiden 20,2! Jätte synd men så är det... =(

I LC, byte vi plats så att säga, för Mathilda gick det inte lika bra. Ramlade av Bonanza vi 3dje hindret... Ingen allvarlig skada men hon slog i ena knät lite "/ För mig gick det dock bättre men ändå inte hela vägen! Fick ett stop på 2an då det kändes som om Candy skulle hoppa men hon "ångarde" sig precis innan hindret!

Förrövrigt var det än lyckad tävlingsdag! Vädret var bra och banan var bra, tyvärr blev det lite för varmt och damigt men vi klarade oss!!

Bilder kmr med nästa inlägg tror jag!! =D

080822

Hej igen!
Idag har inte varit någon lyckad dag!

Vaknar, eller snarare går upp vid 6 efter en helvetesnatt!!! Har haft kramper hela natten så jag har då inte kunnat sova en enda sekund!! Så det blir typ helt omöjligt att gå till skolan! Om man dessutom lägger till att jag hade huvudvärk, ont i halsen och fortfarande en hel del ont i magen så fick det bli till att stanna hemma!!

Vaknar för andra gången runt 12 tiden efter att ha sovit något oroligt men dock sovit!! Sätter sig för att titta på en film som man spelade in igår men då visar det sig att pappa hade stängt av tvn så typ bara halva filmen var inspelad! Fortsätter sedan med att  jag upptäcker att vi inte har någon som helst mat hemma och bara en liten stund senare kommer huvudvärken igen!!

Efter ett par timmar kommer mamma och hämtar mig! Mår nu mycket bättre men är sjuk hungrig!! Så vi åker ner och handlar och sedan blir det till att åka hem till Trädet, när man kommer hem så får man äntligen i sig lite mat och sedan snabbt ut till hästan för att rida och sedan snabbt in igen för att kolla på Casanova. Då visar det sig att kanal 5 inte funkar på tvn i tv rummet och tvn i köket inte funkar alls!! :@!!!!  Happhapp, får sedan också reda på att LAdy fått en 8de valp men att den hade dött =(

Som sagt helt klart min otursdag!!!! =(

Valpar!!

Äntligen!! 7 små söta valpar har nu kommit! 4 hanar och 3 tikar!! Så otrligt söta! Lady var helt utmattad när jag kom hem!! Stakarn!! <33

Kmr bilder på sötisarna imorgon!! =)

I skolan var det helt OK(Y) Linnea var tillbaka och vi hade en helt okej dag! Morgonen började med en lektion engelska sedan en håltimma på typ 2 timmar eller något! Lite små drygt eftersom villan brunnit ned "/ Efter det var det språk och sedan lunch... Efter lunch var det dax för Idrott och därefter Svenska! Efter svenskan så hade Vickan och Tove kommit tillbaka från vidablick! Super skoj!! <33

När man kom hem fick man då först reda på allt om valparna och sedan så var det bara att packa sig ut och rida! Blev lite dressyr idag! Gick helt okej faktiskt! Happhapp=) Sen åkte jag ner till Hannas och Lollos stall för att kolla på Lollos nya häst och äta tårta eftersom Hanna fyllde år idag! HIPP HIPP HURRA för henne!!! =)

Nu blir det till att sätta sig på bussen och åka hem till pappsen<3
Ha de<333

080820

Skolan nu då! Två dagar i skolan och man är redan slut! Gårdagen var väldigt bra men idag blev det dock inte det...
Både Tove och Vickan skulle åka med 7erna till Vidablick eftersom dom är BDO och Linnea skulle på begravning hela dan! Så jag strövade väl runt ensam i korridorerna om det inte va så att Lollo joina mig någon rast! Vet inte hur jag hade klarat mig utan henne idag! <33 Sedan försökte jag också då med konsten att inte prata i 10 min! Lyckades faktiskt tro det eller ej!! När man kom hem blev det dock lite mer fart! Först massa pannkakor (och jag har konstaterat att jag kommer bli väldigt fett!!) sedan blev det ut till hästarna för att rida lite! Blidde lite hoppning idag då, helt Ok bara det att Candy inte gillade att det var så halt i backen så vi hoppade inte så jätte mycket! Nu ska det bli lite kvällsmat sedan får vi väl se eftersom det antagligen blir s


080816

Okej, nu är det då bara 2 dagar kvar tills man börjar 9an då! Asså det ska faktsikt bli ganska kul ändå.. "/ =)


Idag ska det nog hända lite i alla fall! Först ska jag till hästen och rida och sedan ska jag puttsa alla grejor, dels för att det är typ hur skitigt som helst och dels för tävlingen imorgon! Sedan ska jag hem och greja lite här hemma! Därefter ska jag passa Lady hela kvällen medans mamma och Christer ska på kalas! Får vl se vad man kan hitta på då ;P
Blir antagligen något mer inlägg senare!

kalas-time!!



Jaha, idag har det då varit kalas för Isa och Jossen! Kuligt,kuligt, Det varade inte precis länge.. menmen. Var i stallet och red pållen i förmiddags! Bestämde mig för att träna lite dressyr och sedan ut och klättra lite! Gick super, Candy gick verklige perfekt, Nu har jag ju dessutom bestämt mig för att vara med i LC på söndag så vi får väl hoppas hon går lika bra där! =)

nu får det väl snart bli sängen för mig eftersom jag inte lyckades få så mycket sömn igår natt "/
Ha det <33

on my way....


Okej!
Känner mig mycket bättre idag! Men igår känndes det verkligen som om inget någonsin skulle bli bra! Jag antar att jag får försöka lära mig att leva med det, eller något!
Hoppas bara att allt ska bli som det var förut men jag vet inte hur det ska kunna bli det!
Jaja, för övrigt har min dag varit bra, förutom att jag nästan somnade på bussen så jag var nära att missa kliva av
och att jag fick en ganska orättvis beskylning av min mamma men det har löst sig nu! Tack för det för jag orkar verkligen inte fler bråk just nu!
Imorgon blir det kalas för att fira Isa och Jossen, det blir la kul!
Menmen, nu känns det i alla fall som om jag är "on my way..." igen

Hade känts så bra<3

That's life...

Gud vad livet kan vara skit ibland!
Känner mig så jävla uttnytjad! Jag ställer alltid upp, säger nästan aldrig imot och när jag gör det tas jag för någon jävla idiot! Fattar inte att man inte märker det! Folk som säger att dom älskar en och sedan bara dom vänder ryggen till en så fort det kommer någon annan som är roligare, sötare är mer populär! Det är precis som att jag är någon som bara ska stå där och vänta på min tur, någon jävla sak som man bara kan ta fram när som helst när ingen annan passar!! Jag vet inte hur jag ska kunna orka med längre! Känns inte som om någon ser mig över huvudtaget, bortsett från min familj så klart då, och ibland inte ens dom....

080813

Jaha, ny dag nu då! Det har inte hänt så mycket än... Gick upp vid typ 11 efter att ha legat och läst en bra stund! Ska la bort till stallet en stund sen för att rida och ta hand om Candy <3 Hoppas bara att det inte regnar för mycket så att hon är för blöt för att ridas! Men då är det väl bara att ta till handdukar och torka henne tills hon e tor!

Har haft hur tråkigt som helst i typ två dagar nu! Saknar alla så jäkla mycket! Måste få träffa någon rolig människa snart innan jag blir galen!!

Jaja, vi får väl se om det kanske blir något mer inlägg ikväll!!
<3

Lite bilder från tävlingen i helgen



Lite bilder från tävlingen i helgen!

Bild 1: Linnea och Pettson
Bild 2: Emelie och Eddie
Bild 3: Hanna och Desideria III
Bild 4: Mathilda och Bonanza

Regn....

Hejsan!

Idag har det regnat precis som alla andra dar =( Gud va trist de är! Vart tog allt det fina vädret vägen? Kommer väl antagligen tillbaka när skolan har börjat "/!!

Kom bara att tänka på hur otroligt lätt det är att lura sin egen hjärna! Till exempel idag när jag gick hem från stallet! Helt plötsligt fick jag för mig att det var hur långt som helst hem och att jag aldrig skulle orka gå hela vägen! Men så kom jag  på att om jag fokuserar på något, t.e.x en lyktstolpe eller nåt och när jag gått förbi den så tittade jag på något annat en liten bit längre fram, helt plötsligt hade jag gått hela vägen hem! Och då kändes det inte alls som om jag hade gått långt! =)

Min dag i övrigt har annars varit otroligt tråkig! Gick upp för att äta frukost samtidigt som jag tittade på tv, efter det försökte jag tjäna lite pengar så jag ställde mig för att strycka tvätt samtidigt som ajg typ tittade på 3 filmer till llr något! Sen kom Mathilda hem så vi åkte till stallet, där vi upptäcke att hästarna va hur blöta som helst så vi kunde dock inte rida! När vi kom hem igen satte vi oss och såg på ännu en film!! Nu ska vi beställa lite pizza sen få¨r vi väl se vad ajg hittar på!


Helgen!

Halloj på er!
Nu har helgen gått och Ida har varit här! Har hållit igång hela helgen så nu e man rättså trött! I Fredags var det dax för kräftfiske fast det blev inte så mycket av det på grund av att Christer ringde och sa att det hade läckt in vatten i hela källaren!! Så det blev till att snabbt packa sig in  i bilen för att åka hem och kolla hur stor skadan var! Som tur var så va den inte så stor =)

lördagen var det tävling! Jag var ju då dock inte med och tävlade själv på grund av att min häst inte måttt 100 bra! Men min lilla syster var med. Det gick hyfsat bra och vi åkte hem nöjda om än något blöta !! haha xD På kvällen sedan så skulle vi på kräftskiva! Väldigt trevligt!

Söndagen sedan ösregnade det hela dagen så vi bestämde oss för att sitta inne och titta på film! Tittade på alla Sagan Om  Ringen-filmerna, Tonårliv, Beck och sist men inte minst Kopps. Otroligt rolig dag. 

Måndagen, idag då alltså ;P, var därimot inte lika rolig. Det var dax för Ida att åka hem =( Gick upp vid 8 tiden ungefär. Kl 10 satte vi oss i bilen och åkte iväg till falköping! Fick vänta där i en halv timma sedan kom tåget kl 11.11. 

Nu ska jag gå och se om mor min behöver lite hjälpo med något sedan blir det till stallet och rida älsklingen!! 

Puss o Kram på Er!! <3 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0