081008

Okej, dagen idag då!!

Började med Bild då... Är nästan klar med min skulptur! happyhappyhaaaaappy!!!
Sedan gick Jag, Tove och Linnea för att äta frukost.. träffade Vicx där också, mkt trevligt!!

Sedan vare några lektioner kommer inte ihåg vad xO haha
Efter skolan konstaterar jag och Vicx att vi gått runt och pussat på varandra hela dagen!! x)
Sedan var det hem, ringde pappa och sa att jag skulle bli kvar hos mamma eftersom Jossen inte ville vara ensam. Jag och Jossen drar senare i väg till stallet. Fixar allt där...

Sen skulle vi hem, men när vi kommit hem så bestämde vi oss för att åka och möta älskling eftersom han var på väg upp med cykel =) Så ville jossen testa att köra moppen när hon satt bakom mig! haha sypersköj!!! xD
När vi kommer hem igen vill jag o jossen titta på film men inte muhammed men det blev det i alla fall. Sedan var muhammed nästan tvungen att åka hem dirket så då skulle jag o jossen följa med ofc!!

Jaja, nu blire fortsatt flum med Jossen <333

hihi, ha de alla schnyggingar!!!
<333333

081007

Jaha, dagen idag då....

Började med att man gick upp vid kvart över 5 för att duscha... sedan får man stressa som *** för att vissa små monster ska bli in och utsläppta och där i mellan få mat + att man var tvungen att göra rent hos dom också!!
Sedan blir det iväg till stallet för att släppa ut hästarna och därefter iväg till skolan!

Skolan började sådär... först ska man vara nåon typ sekreterare på "klassmötet"... ganska töntigt om man frågar mig!!
Sen visare det sig också att Anneli inte gjort som hon sa att hon skulle göra och skriva ut en extra dag ur skola 24(blir man ju lite glad faktiskt) menmen... Sedan blir man också vald till Brukarådsrepresentant för klassen också .... jobbigtjbbigt, räker tydligen inte med att sitta med i både elevråd och husråd redan!
Sedan skulle vi göra något konstigt prov eller va de va... skitsamma det var i alla fall jätte svårt!!

Efter lunch bestämde sig Thor och Adam och dom för att gå till affären!! Så då ville jag det också så klart, men det ville inte Linnea så det slutade med att jag knuffade henne framför mig hela vägen till affären, vilket gjorde henne på flumhumör så på tillbaka vägen gick vi och flumma hela tiden!! Super skoj!! x)

Sedan var det en händelselös franska lektion och efter det var det elevensval, bild. Måste bara säga att min bild kommer bli grymt snygg!!

Efter skolan blev det in till stan med Tove eftersom både hon och jag skulle gå till frisören. Som tur va hade hon tid kl 16.30 och jag kl 17 så det blev perfekt! Blev jätte nöjd me håret! Äntligen kan man se något!! haha xD
Sen blev det till att gå hem och väl hemma bara slappa!!!

Jaja, nu blir det snart sägen för mig!

Sovsött alla söta xD löv ya all <33333333


ursäkta!!!

Okej! sorry att jag inte skrivit här på typ hur länge som helst!!

Har bara varit så otoligt mycket, =)
Menmen, jag lovar att försöka bättre mig!

Idag har ialla fall tove sovit här! Hyrde tre filmer som vi skulle titta på mn Tove konstatera att hon va för trött så när vi hade tittat på första så gick hon o la sig!

Nu på morgonen var Tove tvungen att åka direkt typ för hennes mamma ville ha hjälp på hunddagiset, skulle då testa att titta på en av filmerna vilket inte gick så bra eftersom det var något fel på filmen! Menmen...

Fick skolfotona igår oxå... "/ Enskilda korten blev la ganska bra, ser lite tillgjord ut bara, på kompiskortet med Tove så blev det hur bra som helst(Y) Klassfotot behöver vi inte ens kommentera!!

Senare blir det hem till Trädet för att rida och så skulle jag få träffa älsk en liten stund oxå!! Yippi=D

Aja, ha de bra!!
Kmr ett inlägg i morgon oxå!! LOVAR!! haha

Pössar på alla söta!! xD<33


M <33

RSS 2.0