Dressyrtävling

Är hemma idag igen och snurrar...

Imorgon ska jag ialla fall ta tag i mig själv och ta mig upp ur sängen! Sedan på lördag och söndag är det tävling (Y)

Föresten har jag ju glömt att skriva om hur det gick på tävling nu i helgen!

Jag var och tävlade i Vartofta, klasserna LC:1 och LB:1 =)

I LC:1 så fattade jag/Candy fel galopp och vi kan väl säga som så att det ger inga jätte höga poäng... hrm, blev en 2a där, haha

Men i LB:1 gjorde vi en liten comeback och låg på placering fram till de fyra sista ryttarna eller något sådant. Men jag lyckades slå både 1:an, 2:an och en av 3:orna (det var delad). Lite stolt över mig själv med tanke på att jag inte har hållit på och tävlat dressyr så länge. Men jag hamnade ialla fall på en 11 plats av 27 startande och det är ju ialla fall å övre delen av startfältet så som sagt, mycket stolt.

Nu ska jag se om jag kan få i mig någon mat =)

Pööss<3

Dåligtdåligt

Har bivit väldigt dålig på att uppdatera. Kan säga att det främst beror på att jag helt enkelt inte orkar men jag lovar att jag ska försöka ta tag i mig själv lite mer ;) haha

Just nu sitter jag hemma och gör inte så mycket. Har varit hemma från jobbet idag eftersom jag har typ yrsel. Så fort jag står eller går så känns det som om hela världen snurrar. Tro mig INTE mysigt!! Nu har iaf fått min medicin som ska hjälpa mot huvudvärken. Vi får väl se hur det går. Nu tänkte jag se om jag kunde jobba lite mer med min finfina design till bloggen- coming soon =D

Pöss<3

Dryyyygt

Hejsan! Inte uppdaterat på ett tag nu. har varit rätt så mycket.

I helgen var det tävlingar uppe på ridhuset så det var jobb hela helgen! Och i måndags vaknar man upp och har antagligen då fått halsfluss (Y) USCHA!! Idag mår jag dock lite bättre och jag har utnyttjat mina dagar väl genom att jobba med en ny design till bloggen. Den är dock inte hundra färdig än så ni får vänta lite till =)

Men idag ska jag faktiskt försöka hänga med till stallet så att min älskling inte är för dryg i huvudet till på lördag då det blir första dressyrtävlingen 2010 för mig, wich me luck! Sedan är det redan nästa helg fullt ös igen.

Så mitt schema ser ut ungefär så här den närmaste tiden:

Idag - Fredag: Bli bättre, jobba, rida

Lördag: Tävla dressyr i Vartofta, Joe Laberos show =)

Söndag - Fredag: Jobba, rida

Lördag: Tävling i Gäsene

Söndag: Tävling på UBRK deb. LA =D



Mitt enda sällskap under timmar av plågsam halsfluss... inte mycket att hurra för... Antingen så stirrar han på mig precis som om jag vore helt dum i huvudet eller så sover han (Y)

Grattis lillsyrran<3

Idag fyller min lilla syster Sara år så vi börjar med att sjunga för henne:

Ja' må' ho' leva
Ja' må' ho' leva ut i hundrade år
Ja' vis' ska ho' leva
Ja' vis' ska ho' leva ut i hundrade år!!!!

HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!!!

Älskar dig flickan liten<33

Book Review

Tänkte att ni kanske ville ha en lite feedback eller vad man ska kalla det på senaste boken jag läst. (Tog en liten break idag från HP- engelskan)

Det belv så igår att jag tog en turr till bibloteket. då lånade jag 2 böcker, nämligen Den 17 delen av serien Sanningens Svärd som nu dessutom har gjort tvsucce som serien The Legend of the Seeker som för övrigt bara har en gemensam sak med böckerna enligt mig och det är att karaktärerna har samma namn samt de magiska föremålen.

Ialla fall så jag har alltså precis läst klart den 17 delen av sanningens svärd som heter De Värnlösa

Så här lydder texten "på baksidan"

På återvägen från dalen stöter Rickard och Kahlan på en man som presenterar sig som Owen och som å sitt förslavade folks vägnar ber Rickard komma och driva bort Imperieorden ut ur sitt land. Han berättar om imperiet Bandakar, som i flera tusen år varit avskilt från resten av världen. Men nyligen försvann den magiska gräns som skyddat landet och dess befolking från Imperiorden. Eftersom folket där har avsvurit sig allt bruk av våld kan de inte driva bort inkräktarna men de har hört talas om Imperiordens främsta fiende Rickard, och de vill nu att han ska hjälpa dem. När Rickard säger nej, eftersom han är på väg till Altur'Rang, förgiftar Owen honom och för att Rickard ska bli frisk måste han följa med till Bandakar där ett motgift förvaras.  Om rickard vill leva har han inget annat val än att göra som Owen begär. Tillsammans med Kahlan sätter han kurs mot Bandakar för att ta upp kampen med Imperieordens invasionsstyrka.


För att vara helt ärlig tycker jag att storyn börjar ta lite för många vändningar. Tex så är det 3 eller 4 akuta saker som behöver uträttas i denna boken 1. Rickard blir förgiftad och behöver motgift  2. Svärdet och hans egen magi har börjat svika honom vilket gör att han behöver söka upp Zedd  3. Nicci har hittat något viktigt som hon behöver Rickards hjälp med men de vet inte vad. 4. Viktor  behöver hjälp av Rickard för att kunna utöka revultionen från Altur'Rang. osv...

Hade det inte räckt med kanske bara 2 av de grejerna? För utom det har dyker det nu upp en ny fiende som står på Imperieordens sida om än inte frivilligt. En fiende som ingen, inte ens Rickards syster, Jennsen som är oemottaglig för magi, är skyddad mot eller kan komma undan från. Dessutom lyckas Jagang ta sig in i Trollkarlens fästning och tillfånga ta både Adie och Zedd.

Jag undra om Gookind menning med detta är att läsarna ska känna att det inte kommer att sluta lyckligt. För när man läser den här bocken, från början till slut så känns det verkligen inte så. Det blir bara värre och värre hela tiden och då är vi ändå på bok 17, när ska det sluta med "... och så levde det lyckliga i alla sina dar"? I bok 39? Det känns lite så nu. Jag tycker dessutom att de "spelregler" Goodkind har satt upp för sina rollfigurer är hopplösa. Måste säga att serien var som bäst mellan bok 5 och 7 någonstans. Nu har det blivit för mycket. Men ändå har Goodkind ett sätt att skriva på som fänglsar en och gör det svårt att lägga ifrån sig bocken.

Vi får se hur det går i uppöljarna.

Pööss<3

Ursäkta?!

Ibland blir jag så jäkla irriterad på folk (och då kommer sådanhär inlägg upp!). Folk som utan att tänka sig för slänger ur sig kommentarer eller liknanade! Vilka tror dom att de e?! Att de är bäst på allting på hela jorden? För ibland känns det verkligen så. De har inte tänkt på att en person kanske beteer sig eller gör som den gör för att den trivs med att göra på det sättet? :O

Eller en annan grej nu när jag ändå håller på! Folk som slänger ut sig kommentarer som sårar folk utan att ha någon annan anledning för att göra det än att de tycker om att se folk bli nedtryckta! Bara för att de själva är uppblåsta och har någon sorts fejkad självsäkerhet bara för att "gänget" står på deras sida för stunden!

Men vidare till roligare saker.

Idag blev det ett välförtjänt bad. Känndes grymt skönt att bara glida ner i vattnet och bara kunna slappna av.

Nu blir det Gordon Ramsey's Hells Kitchen =)

Pöss<3


Missi nassingen

VÄLDIGT sen updatering.

Sitter hemma hos pappa (lyckats bryta mig in i hans dator, mycket imponeradne måste jag säga!) ska nu gå och lägga mig. Är dock inte speciellt trött även om klockan råkar vara 3 :O:S

Dagen har spendarts med Tove. Först var vi på hunddagiset och hjälpte hennes mamma med hundarna sedan gick vi ner på stan. Jag skulle till bibblan och Tove skulle shoppa kläder. Blev även lite smått till mig också =) Närmare bestämt tre par pieces troser =) Mycket bra köp tycker jag!

Imorgon blir det slapp all day long. Det ända som är inplanerat är en tur till stallet för att ta hand om älsklings pållen =D

Får se om jag lyckas släppa med mig Mathilda någonstans senare... Kanske en tur ned till stan? :O haha nej usch, måste verkligen spara på mina pengar nu! Måste ju köpa den där hjälmen! Men jag tror det är någon sjukdom jag har eller något! Så fort jag har pengar så ska jag iväg och göra åt dem istället för att göra som min smart(?!) kopmis och vara lite snål istället! Eller lillsyrran för några årsedan, nu verkar hon mest ta efter mig och vara utan pengar mest hela tiden. Jag kanske borde sluta umgås med folk? Jag verkar ha dåligt inflyttande på dem?! 

Men som sagt nu ska jag hoppa i sängen och läsa vidare på Harry Potter and the chamber of secret. Japp ni läste rätt, Emilia har tagit tag i sitt liv och börjat läsa böcker på englska, vem vet snart kanske jag till och med börjar läsa på franska?

Godnatt och massa...

...PÖÖSSSS<3<3

 

--rubrik--

Hejsan hoppsan!

Idag fick jag tro det eller ej, ännu en sovmorgon. Tycker det här lovet börjar riktigt bra(Y)
Har ätit frukost och suttit lite vid datan så nu har jag ingen ide på vad man ska hitta på. Snart kommer antagligen kusinen och ska greja med datorn så vi kan få word och sånt på den(Y)

I eftermiddag ska jag hjälpa mamma städa bilen annars har jag inget inplanerat. Jo, hästen så klart<3 Får se om det blir lite dressyr på banan idag... Men eftersom det är sådant skit väder ute kanske det bara blir en uteritt. Vi får väl se, om ridbanan är jätte lerig så blirdet nog så.

VILL HA SOMMAR<33

Pöss<3

24/7

Har haft fullt upp 24/7 de senaste dagarna. Men lite kort.

Fredag:
Dagen började med lite sovmorgon och sedan var det snabbt upp och fixa allt så vi kunde komma iväg till ridhuset där det skulle vara träningstävling. Efter en väldig fördröjning p grund av blåbärshoppning så blev min första och enda start vid 4 tiden. Sedan snabbt hem. Göra sig iordning för middag med mormor och morfar samt resten av släkten i kallbadhuset. Kvällen spenderades sedan hos Lena och Magnus uppe i torpet med TP

Lördag:
Barnpassar dax! En snabbis ner på stan sedan kom Alva och Sara. Så då skulle vi ju självklart ut till stallet och rida. väl där ute mötes vi upp av Lena och Magnus med familj. Både Alva och Emmy ville rida. Sedan hände det otroliga! Vi lyckades få upp Sara på en häst och rida! Helt otroligt med tanke på att Sara är nog den mest djurrädda person jag vet!! Skricker så man får ont i öronen av bara en liten fluga!! Även denna kväll spenaderades uppe i Torpet.

Söndag:
Slapp dag. Efter att Alva och Sara hade åkt så blev det soffan hela dagen förutom en tripp till stallet då det blev uteritt med Tove!

Men nu ska jag gå och sätta mig i soffan igen och kolla på The perfect man!

Pöösss<3


Förlåt<3

Känner mig så jäkla taskig ibland fast samtidigt blir jag lite besviken.

Jag är verkligen inne i en period nu där jag inte mår speciellt bra. Så måste jag välja mellan två onda ting... eller hur man ska uttrycka sig. Nu när jag har gjort mitt val hoppades jag att jag skulle få stöd av vissa personer men de verkar inte förstå det. Visst, jag kan se det ur deras synvinkel också men jag skulle verkligen behövadem på min sida nu. Jag överger ingen, för att jag kommer alltid att finnas där även om det inte blir på samma sätt.

Jag önskar verkligen att jag hade orkat med men nu gjorde jag inte det, hoppas att de som inte förstår detta kommer göra det någon gång.

Förlåt<3

Lager 157

Har varit på lager 157 i gällstad med Pappa och Mia idag! Blev lite smått inhandlat =)




Ett par Levis jeansleggings 100kr



Ytterligare ett par Levins jeansleggings, är mycket ljusare än va det ser ut! 100kr



Ett linne med StorBrittaniens flagga som motiv 60kr



Kort T-shirt 100 kr

Ni får ursäkta bildkvaliten men som sagt har min kamera gått sönder så det är bara nöja sig med vad man har... mobilen i detta fallet...


Pöss

Fuck!!

Så har min kamra lagt av! Kul...

Jag fick min Canon långzoom i konfirmationspresent. När jag fick den hade jag önskat mig en egen kamra hur länge som helst! Har tagit en hel del fantastiska blider med den och nu är den död... =( Sörjer<33

RSS 2.0