På besök =D

Några dagar i sängen KAN göra underverk, haha

Nu är man efter tre- fyra dagar i sängen upp och hoppar igen, just nu är jag på besök hos mina älsklings morföräldrar =) alltid mysigt.

Har varit i stallet och ridit nu också, Candygumman känns inte riktigt bra, vi får väl se om det är något... Får prata med Vetrinär nr 1 på måndag haha.
Imorgon åker ialla fall Fanny iväg, nu ska hon hjälpa psykiststörda som körpålle! Känns faktist jätte bra... =)

På lördag ska man då tillbaka ner till Varberg igen, blir mys =) Får väl se hur länge man orkar med den här gången, haha xD

Mitt lov i övrigt har bara fört otur med sig så vi får väl se, hamnar väl i någon 5 timmar lång kö eller något på väg ner på lördag elelr något sånt där(Y) Hoppas ni andra har haft ett bättre lov!

Nu ska jag gå och försöka vara lite social (Y)
Pöss på er<3


Bläää....

Nu har jag inte uppdaterat på länge..
Kan förklaras med att jag knappt kommer upp ur sängen.

Senaste veckan har man då haft sån jäkla huvudvärk att man knappt kan gå, och nu i lördags började jag då könna mig väldigt febrig. Så hela söndag och halva måndagen hade jag då runt 40 graders feber och kunde varken äta eller drika något för då kom det bara upp igen... Halsen har varit ett rent helvete och typ tortyr varje gång man har försökt svälja något.

Idag har ialla fall feber försvunnit och jag kan äntligen börja äta! yey!! Fortfarande lite ont i halsen men inte lika mycket längre, tummen upp för det=) Huvudvärken får vi väl se hur det blir med den.

Men inte nog med allt detta, utan i lördags första dagem hemma nu till höstlovet, så tvingas vi avliva min kusin ena shettis. Känns verkligen som om allt är pest just nu...

Nu måste jag dock gå och drika lite mer tee, ha det<3


R.I.P Trull<33

Mattemattematte

Har precis tagit en liten rast från matten, ska snart in igen, puuah! Ligger efter så jäkla mycket på grund av den där jäkla sjukperioden!

men jaja, de är väl bara att bita ihop!

Puss på er söta<3


Blond!

Nu har man slutat skolan för dagen, efter att ha haft praktiskt prov i djursjukvård, super lätt NOT!

Nu ska man ialla fall ta och packa höpåsar och ha eftermiddagsstalltjänst, sen blir det hem och färga håret =D Denna gången blir det blont! Vi får väl se hur det blir. Förhoppningsvis bra...

Har varit i hemma hela helgen, men glömde datasladden både till kamran och mobilen så vi får vänta ett tag till innan det kommer nya bilder på bloggen... =(



Har haft en diskution med min kära bästis (ja,jag använder fortfarande såna ord), vi diskutera hurvida man ska kunna komma någonstans inom bloggandet. Många av de större bloggarna skriver nästan bara om mode, men det finns andra saker att skriva om.

Det va som jag frågade mig själv, visst gillar jag att shoppa och klä mig "enligt modet" men jag KAN inte så mycket om mode för det, ska inte jag kunna komma någonstans inom bloggandet då?

Så min fråga är hur ska en bra blogg vara? Måste den handla om mode?
Vad tycker ni?



Ha det!
Massa pussar<33

Ny dag!

Går dagen slutade hur dåligt som helst!! Hände inte så mycket dagtid, senare på kvällen kom kusinen med familj, Självklart började småbarnen springa runt och leka ganska högljud direkt. Problemet började då med att man började få huvudvärk, inte så jätte farligt ibörjan men sen blev det bara värre och värre, när Mia sedan vid 10 tiden söger att det är dax för lite efterrätt bara vänder sig hela magen utoin och jag hamnar liggandes på knä vid toan... mer behöver jag kanske inte säga... hrm...

Det blev sängen direkt efter det, kunde dock inte somna på ett bra tag på grund av huvudvärken men närman vaknade på morgonen var den tack och lov helt borta!

Nu har man då gjort sig iordning för en ny dag, packat ihop allt för att åka tillbaka ner till varberg, men först ska man träffa Tove<3 Super kul som alltid=)

Hoppas ni får en bra dag!
Puss på er<33

sådär...

Har gjort en tillfällig design tills jag får tid och förhopnningsvis hjälp med att göra en ny!

Kramar och pussar på er<33

Hejsan

nu är det äntligen helg då ja, hemma i ulricehamn denna helgen, tyvärr blev det utan häst men jag klarar mig väl!
Imorse insåg jag hur otroligt trött jag har varit det senaste, jag är nämligen inte en person som somnar i soffan, det händer VÄLDIGT sällan. men det gjorde jag ialla fall igår kväll, typ kl 10 eller något sånt där. Sedan vaknade jag inte förren halv tolv i morse!

Idag blir det ialla fall slapp hela dagen och ikväll kommer älsklings kusinen med barn och man, Super kul=)
Imorgon får vi väl se lite vart dagen leder men ett säkert kort är en dejt med Tove haha xD


Kusinbarnet Nova<3


Hoppas ni får en trevlig helg
Pussar<333 

Älskling<3





Älskar dig mest sötnos<333

Fredag = otursdag? tror inte det... =D

Hejsan!
Kl är 10, jag har redan slutat skolan, det snöar hemma i ulricehamn och jag mår toppen!!
De som säger att fredagar är otursdagar vet inte vad dom pratar om! Känner på mig att fortsättningen på denna dage kommer bli PERFEKT!

Fick även reda på resultatet från matteprovet, hösta betyg så klart haha
Det ända som komemr att minska värdet på denna dagen är att jag kl 4 ska ta en spruta =( menmen, som jag sagt innan, inget kan vara perfekt.

Nu är det en vecka kvar till lovet, någon som ska hitta på något kul?

Jag ska klippa mig, vet inte riktigt hur än men det blir säkert bra, ska även färga håret innan dess. Jag ska även tävla, hoppas det går bra.

Hamen, nu ska jag vandra vidare i världen
Pussar <333

O fy fan va GÖTT!!!!

Fortfarande kvar i skolan, haha
Men skoldagen har varit jäkligt slapp, två st lärare är hemma! Den ena är sjuk och den andra har en sjuk son! Detta betyder alltså att alla våra lektioner idag är utan lärare vilket är lika med att vi lika gärna skulle kunna skippa dom! Så jäkla gött!!

Hoppas verkligen att de e sjuka imorgon också (A) Obs, så får man visst inte säga, oj hahah xD

men NU vill jag hem och sova, tyvärr har man massa disk hemma som måste tas om hand om och sen måste man ju plugga lite också!! jaja, livet kan inte vara perfekt, men just nu är de jäkligt nära! hahah xD

PUSSAR<33

Vill ha!!!

Herrgud, det känns som om jag aldrig är inne här längre!
Har inte internet på min data än! Gud jag saknar INTERNET!!!
VILL HA VILL HA!!!

Jaja, nu ska jag sluta tjata om det, har svenska just nu, fast utan lärare, tummen upp!! Och igår var Naturvetenskapen inställd! Är detta min drömvecka eller vad? =D
Mitt liv här nere i varberg har för övrigt totalt suddat ut mitt behov av smink och mode under skoltid! hahah xD
Har inte behövt köpa smink på HUR länge som helst! Känns as konstigt... haha

Idag ska jag ialla fall rida, sen får vi väl se opm det blir någon tävling i helgen eller inte, både hoppas och inte hoppas på att det blir så.... "/
Efter skolan ska man bara hem, får lägga sig TIDIGT ikväll, är så j**** trött på kvällarna numera!

Nu ska jag vandra vidare!
Pussar i massor!!<3

lektion 40 min zZzZ

Halloi, nu e det sanrt engelska i typ 40 min tror jag, super kul med läxförhör!! NOT!!
Sedan har jag lånat ut min häst till Johanna på hoppningen idag eftersom jag själv inte kan vara med och hennes häst inte e frisk...


Ojoj, nu börjar lektionen...

pussar<3

RSS 2.0