Saknad


Saknar mina sötisar<333


Dator på rymmen och datakunskap igen!

Datakunskap igen, känns som om de inte är första gången jag sitter på datakunskapen och struntar i Sukru :S haha, tyvärr kan jag dock inte lägga in så mycket inlägg när jag inte är i skolan av en enkel anldening, jag har inte till gång till intrenet hemma än, och hade jag hade det inte spelat någon roll efter som min data fortfarande är i Ulricehamn hos min kära far!
Inte för att den gör så mycket nytta där, så för mig är det helt obegripligt! Jaja, ska se om jag kan få med mig den ner på måndagmorgon igen,

Helgen då, Linnea är i Turkiet, så henne komemr man inte se till fören på onsdag eller torsdag, kommer inte ihåg exakt vilket, imorgon kommer Tove (yippie) ner och stannar till Lördag, då jag (antagligen) kommer ha stalltjänst men det är lite rörigt just nu :S På Söndag (eller lördag kväll) åker jag hem för att vara med på en föreläsning hemma på klubben=) Åker tillbaka ner, på måndag morgon antagligen!

Nästa vecka antagligen tisdag eller onsdag ska jag till Ullared med Victoria och Johanna=)

Idag är det bara resten av datakunskapen kvar =( och seda hoppning=) efter det drar jag, Johanna och Victoria hem till mig för att käka PANNKAKOR =D

Ha det gött<3 Kyssar Millan<3


Helgen

Snart helg igen! Redan! Känns som om de va igår jag skadade handen, imorgon är det en vecka sedan och jag har inte ont för fem öre om jag inte använder den=) Använder jag den gör det ont men inte mycket (Y) HAr precis haft engelska och ska nu ha datakunskap sedan hoppning!

I helgen åker jag hem, på lördag blir det dressyr träning för barbro och på Söndag blir det tävling! =D Super skoj! Lagtävling i dressyr är det som gäller och vi får hoppas på att domaren inte e lika dum som den domaren som dömde lagklassen i bollebygd =)

På lördag blir det också förhoppningsvis bio=) Superduper(Y)

Nu ska jag ha datakunskap (boooooring!!!) så nu måste jag sluta =(

Puss o hej<3

Sjukhusfredag

Igår var de ju fredag som de flesta vet, alltså dags för mig och Linnea att besöka sjukhuset igen xD Den här gången är det Candy vi måste tacka för detta besök. Jag höll på att klippa min halvsövda häst och när jag börjar närma mig rumpan kickar hon till och träffar mitt lillfinger,

Okej, jag vet, lillfingret? helt seriöst? men tro mig det gör ondare än man kunde tro, så efter att fingret svullnat upp till tredubbel storlek och jag inte kunde böja på det för fem öre så blev det sjukhuset! Väntetiden som skulle var 30-45 min blev till ca 3 timmar ist! Och så fick jag ju självklart en gipsad arm på köpet!

Idag blir det mest villa, ska se om jag kan städa lite kanske, ikväll blir de förhoppnings vis besök=)

Pussar<33

Soffsovare

Dagen idag började kl 6,30 då man vaknade i soffan (?) och upptäckte att filmen man sett kvällen innan va slut och jag hade missat slutet! Så då gick jag iaf och byte om till pyjamas och la mig i sängen och sov till kl 10.

Idag har jag också varit redig och städat lite, gick inte så bra, menmen!

När Linnea och hennes mamma kom tillbaka från utställningen åkte vi in till stan, stannade till vid Fyndmagasinet och Jysk sedan åkte vi vidare till stallet.
Där red jag först min lilla älsklingspålle sedan red jag på Linneas lilla sötnos=)

Nu blir det TV (fotboll???) sedan sägen =D
Pussar<33

SÖMNBRIST

Jaha, då har man gått i 1:an i lite mer än en och en halv vecka (Y) är redan super trött! Idag slutar jag halv 5 och då blir det typ hem, äta och sova!!

Nu sitter hela klassen och snackar i datasalen typ! haha

Nu måste jag gå, ha det bra
Pussar<33

Skola

Sitter i skolan, har precis haft ett oförberet engelska prov för att läraren ska kunna vet våra kunskaper, typ super enkelt.
Nu väntar jag på att mentorstiden ska börja  om 7 min sen ska jag ner till stallet igen och rida min pålle, idag och igår blev det middag och lunch på donken, eller middag igår, lunch idag xD

Igår blev det desutom väldigt sent, efter att ha kollat på "the mentalist" så var det meningen att jag skulle gå och lägga mig men jag och linnea pratade till kl 2 istället, tummen upp när man har skola nästa dag xD

I helgen blir det sova!!

Pussar och kramar <33

RSS 2.0