Skåne

Är nu nere i Skåne och ska stanna här tills tisdag =) Har lånat fars iphone så att jag kan updatera lite medans jag är här nere eftersom min kära dator fortfarande är dum!! Vädret har väl inte precis varit det bästa på vägen ner så vi hoppas på bättre väder under helgen och nästa vecka. Har dock fått dåliga besked gällande min och Felix målning nästa vecka, det ska tydligen regna konstat ändå till torsdag (med andra ord under min nästa träning också!) Men nu ska jag iaf krypa till kojs och ha ytterligare än av mina eviga dejter med kudden! Puss och godnatt<33

Uppe...

Japp, uppe ur sängen, men när man kollar ut genom fönstret vill man bara krypa ner igen, dra täcket överhuvudet och somna om... Usch för regn! Vart tog sommaren vägen?!

Träningen igår var jätte kul ! Candy var dock ganska trött mot slutet men vi fixade det ändå i ösregnet. Måste putsa av alla lergia prylar idag!
Nästa torsdag åker vi tillbaka för en andra träning! Yiho!

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen ska jag 1 städa av och fixa lite här hemma 2 kolla om jag ska pcka något här 3 stallet och städa iordning där + rida!! =D


Coooooooooooooooolt!!!!!!

Var inne på en kompis blogg och fick syn på detta i ett inlägg och jag bara måste hålla med henne! Stentufft dett am¨ste man ju bara testa på!!! !:O HAHAHAHAHAHA


ojoj

Det blev visst en liten miss där på nån dag xD

Dagen idag har hittils varit helt okej, börjar dock bli liiiiite stressad... Tänk om Candy inte är på humör ikväll och bara dummar sig? :S hjälp...

Ne, nu får jag rycka tag i mig själv min pålle är jätteduktig och det finns inget annat hon älskar mer än att hoppa terränhinder!

Dagen började iaf vid 6 (UUUUUUSSSSCCCHHH!) och fixa sig och dra till Sventagården. Gick runt med pappi en stund innan vi åkte till Timmele för att lämna in min moppe. Bromasarna funkar inte så bra (a)
Efter Timmele började regna så jag och Felix fick ställa in vårat jobb med att måla, vi har en hel del att måla kan man ju lungt säga
-En kort sida på ladugården
-En långsida på ladugården
- hela stacketet runt nya golfbanan
- stacketet på bron
- nya verandan utanför kontoret
Hua mig!! 

Så hängde på Sventagården lite, sen kom Maggan J och så skulle vi köra hö till Kattåkra (där jag föresten redan hade varit och tagit in pållarna så de inte skulle bli blöta till ikv)

Efter det så åkte jag hem, sov typ en och en halv timma eller nåt. Tog mig iaf upp igen och lagade mat ochn u har jag gjort klart smörgåsarna vi ska ha med ikv!

Men nu ska jag byta om och åka till stallet =)

Bjuder på en bild från första kvällen på Gotland

 

Jag vet jag är fulast!!!


Ridning och målning!

Japp, det är typ vad min vecka kommer bestå av.

Vaknade kl 8 av att klockan gick igång, hur trött som helst så stälde bara om klockan och somnade om xD typsikt mig! Men iaf vid halv 9 vaknade jag igen, tvingade mig att inte somna om. Vid typ 10 i 9 var jag iaf uppe ur sängen och placerad vid matbordet, jag vet jag är seg på att gå upp!! Då ringer Tove och säger att hon blivit sjuk så vår uteritt blev inställd, INTE okej kände jag lite då speciellt som både Mathilda och Emelie fortfarnde låg och snarkade inne på Mathildas rum! Men tog iaf tag i mig själv och fixade iordning mig och väckte fjortisarna. 
Så nu sitter jag här i hästkläder och väntar på att Mathilda ska bli klar för stallet! 

För idag blir det nämligen ridning och sedan målning av hindrena. Ska även hjälpa ridskolan att rida hem ridskolehästarna från betet vid 4 och sedan är det tillbaks till stallet som gäller för att fortsätta måla och rida igen. 
Så 3 ridpass för Emilia blir det idag! Huaa...

 

Stallet today

Japp, nu var man hemma från stallet... haha, eller aa kom hem för typ 20 min sen eller något! Det var sviiiiin kallt att köra hem i bara tunn långärmad t-shirt, hua mig!

Ialla fall, stallet var det...
När man kom dit var min box upptagen av en viss tjockis kille :P haha nämligen ingen mindre (eller större) än Maestro. Väntade en stund sen tog jag in min älsklingspålle, blev dressyr på banan! Dock inte så långvarig då Candy och jag inte var sams om ifall vi skulle hänga i tyglarna och springa eller om vi skulle arbeta och gå fint i form. Så då tyckte jag att det var lika bra att avsluta och ta nya tag imorgon.

Har även lite nyheter, det är nämligen så att på Torsdag kväll ska jag på terrängträning i Borås. Ska antagligen även träna på tisdag också. Så jag hoppashoppashoppashoppas verkligen att jag kan få ta mitt efterlängtade fälttävlanskort så att jag kan få tävla. Och om jag nu lyckas med det är en tävling inplanerad den 22 augusti i Falkenberg!! Det dumma är bara att min pålle inte har 100% kondition och muskler så nu blir det till att rida 2 pass alla dagar jag kan! Än så länge är det imorgon, onsdag och sedan hela nästa vecka =)

Efter att vi hade ridit kom ingen mindre än Tove på besök. Mycket trevligt, hon hade dessutom lyckats få tag på ett par röda JW-ridbyxor nere i falsterbo. Jag bara MÅSTE ha ett par! Men nu ska ajg faktiskt spara på mina pengar! Det enda som ska inhandlas innan Scandinavium är ett sadelskåp tsm med lillsys och sedan självklart det jag måste ha för att kunna starta i Falkenberg!

Bjuder på en bild på mig och min sötnos! Hoppas det smakar xD


Pööösss<3

Seg..

Nu är jag hemma igen efter en lång men rolig helg!! Var hur trött som helst igår kväll när jag kom hem... deckade nog i sängen 2 sek efter att jag la huvudet på kudden haha!!

Helgen har iaf varit både rolig och tråkig... Det var ju självklat roligt när det gick bra och så fick man ju träffa både Vickan och johanna! Saknat er tjejer<3 Sen var det ju inte så kul när det inte gick bra!

Jag och Vickan fick ju oss dessutom en liten lektion av Kajsa när det var en häst i MSV B som nästan gick omkull. Haha, när Kajsa sa att hon hade med sig två av sina elver(inte för att jag är det längre men...) till ägaren så hör man två av tjejerna som står brevid viska till varandra... "Dom ska nog bli veterinärer..." hahaha skit kul!!!

Menmen, orkar inte dra helgen i detalj men jag tror att det felsta är nöjda i slutändan iaf!

Måste ju även berätta att jag och Mathilda gjorde ett gemensamt köp under helgen i from av en boxgardin!! Jätte fin, brun med marinblå kant där och sen står det ju självklart Emilia och Mathilda Edman på den!! Mathilda köpte även en Kingsland jacka som jag planerar att sno ibland xD

Bidler kommer senare från tävlingarna och på boxgardinen eftersom smarta lilla jag har skickat med min kamra sladd till Fredrik när han fick min data!! Ibland tänker jag inte så långt alltså!!

Snar tär det iaf stallet men ska se om jag kan skrapa ihop något att äta eller om jag ska behöva åka ner och handla något för att få något i magen! Är dessutom fortfarande jättetrött och hur seg som helst!


Godmorgon!

Idag är sista dagen hemma för ikväll åker jag ner till varberg!
Ska snart sätta mig och äta frukost, sen får vi se eftersom det pissregnar och jag inte har någon lust att åka moppe i det här vädret! Har nämligen sen jag köpte min nya moppe inte ramlat en enda gång! Vill gärna fortsätta på det sättet! haha

Idag blir det iaf packning sedan måste jag ju också på ngt vänster ut till pållisen och greja med henne även om jag inte ska rida. Sedan så blir det biltur ner till Varberg tsm med Linnea!



Bilden är på Linnea och Pepsi från varbergshoppet förra året =)

Hoppas ni får en bra helg! Det ska iaf jag ha!! =D


Godnatt

Nu blir det sängen!

Får se om jag updaterar något imorgon!
Imorgon eftermiddag drar jag ju sedan med Linnea ner till varberg så får se om det blir något updaterat!
Kommer iaf inte ta med mig datan! Så det blir nog inget försen på måndag =)

Nattis<3


Bilder




Outfit



En outfit från gotland. Denna är från måndagen!

Jeansshorts från Ginatricot
Tröja från HM
Linne från Ginatricot

Klar!

Duschad och klar!
Har även dukat! Duktiga lilla jag haha
Nu väntar jag bara på mina kära morföräldrar!!

Sitter dessutom och kollar på lite hästar! Man kan ju inte låta bli ibland alltså, har dessutom blivit så jäkla sugen på att köpa typ en 2-3 åring eller ett föl och få utbilda och forma det själv! Fast de e klart, då blir det ju inte tävlingar på ett tag och det är ju en jäkla massa slit göra!! xD Menmen, vi får se vad det blir efter att Candy är såld och det kan ju ta några år! Haha

Oj, nu plinga det!

Måste rusa!!

Pössss<3

Tjolahopp

Sitter och funderar på om jag borde ta och köra en updatering om Gotland och lite annat men jag har fan ingen ork!!!

Ni får veta att jag hade jätte kul och besökte bla. Fårö, Hoburgsgubben, Minigolfsbanan i Knieppbyn, Visby museeum (vet inte om det heter så egentligen), ett antal resturanger och Lummelundagrottan.

Så har väl gjort det mesta av Visby, samt hunnit med att bada och lite sånt.

Hittils idag har jag bara hunnit med stallet xD
Drygade ganska mycket vid frukosten.

Hoppade iaf lite =)
Bilder + Filmer kommer =D

Ikväll kommer mormor och morfar på middag. Grillat =D mums!!
Nu blir det duschen sedan får jag väl hjälpa mamma att förbereda maten =)



Ang. tävlingarna som jag har haft här så har jag tänkt att eftersom det inte varit så stort intresse så kommer ena tävlingen stå öppen tills det är tillräkligt många anmälda medans månadens blogg kommer att läggas ner tills efter att den andra tävlingen är avslutad, så får vi väl se när/om den kommer tillbaka!




Home again

Är nu hemma igen efter 6 dagar på Gotland! Updatering vi alla väntat på (haha) kommer ikväll någon gång!

Det var lite surt att behöva åka när alla 08 kom haha xD Men samtidigt hade jag grym hemlängtan efter min älskadesötispålle<3

Hittils idag har det iaf hunnits med upppackning, biblan och sen en sväng till Linnea, lite små sacker däremellan också menmen ;P

Nu ska jag äntligen bege mig till stallet och stå i ngåra timmar och pussa på min söta bruna lilla sak där =D haha

Hörs senare!


Sista natten

wiie, internet fungerar idag också, men det blir bara ett snabbt inlägg nu med eftersom jag måste sova =)

Idag har det varit halv bra väder, uppehål men kallt och ingen sol =( Har dock övningskört lite, måste säga att jag artar mig!!

Imorgon bär det av hem till ulricehamn igen, komemr dock inte hem försen typ 11 på kvällen så;) men på tisdag så blir det till att ta igen missad tid med Murresöt och Candybus =D<333

Godnatt på er!!

---

Snabbt inlägg nu på kvällen ;)

Ska bara säga snabbt att allt här på gotland är bara! Bara en heldag här kvar!!
Blir bara lite sanbbt medans internet funkar!!!!

Här har det åskat stortsett hela dagen! As äckligt!! Jag avskyr verkligen åska om man inte sitter framför en brasa med varm choklad!
Ett tag var till och med all ström på hela gotland borta!

Nu ska jag sova och imorgon hoppas vi på bättre väder!!

Dum data!!!

Är jäkligt förbannad på min data!!!

Eller internet... men jag tror det är datan som krånglar i detta fallet... vet inte säkert....

Ska be pappa eller Fredrik titta på den när jag kommer hem här ifrån...

Ialla fall så gör det så att jag inte hinner att lägga upp några lägre blogginlägg eller några som helst bilder!!

Så därför så komer bloggen att vara nere till jag kommer hem från Gotland och sedan kommer jag att lägga in inlägg som skulle kommit under veckan då från mammas data!!

Så vi hörs när jag kommer hem!!!


Snart så...

bär det av till gotland!

Åker här ifrån typ vid 6 uha...
Men ska inte klaga!! Kommer bli mega fun :D

Snälla Linnea tar hand om min pålle så länge! Tackartackar!!

Har nästan packat klart allt, är typ bara lite gemensama grejer kvar! Wiie =D

Hoppas att det kommer fortsätta vara så här varmt även på Gotland nu, är sklit varmt här ju =)
Sitter i bikini och short och är ändå typ hur varm som helst!
Tur att man inte har lätt att svettas ;)

Så, nu ska vi iväg och vattna mormor och morfars blommor =) Även lämna av lite grejer i stallet samt ta tempen på candy =)

Måste säga att hon är konstig, idag var det inget fel på henne alls, tror bara att hon som min föredetta djursjukvårds lärare brukar säga, är lite "divig" och typ att hon kankse inte har ont utan bara känner av det lilla såret hon hade härom dagen och tycker att oj, vad synd det är om mig ;) haha, känsliga lilla pålle!

Men som sagt nu måste jag vandra!!

btw. glöm inte att rösta på min blogg på http://linneaborgstrom.blogg.se/2010/july/veckans-blogg-finalisterna.html#comment


Gårdagen

Ja, gårdagen var väl så där. Började bra - slutade dåligt...

Vaknade av att Emma snodde typ hela täcket! Haha, ne men vaknade vid typ 5? ingen anning, tidigt var det ialla fall!

Så iväg till Emmas stall och in med pållarna i transporten. När vi kom fram var det urlastning och veterinär bes. Här började det krångla med att Nwana inte gick igenom veterinärbes. pga av att hon var lite svullen på ett fram ben, tyckte dock detta var jätte konstigt eftersom när jag satta på henne transportskydden bara nån timma innan var hon varken öm eller svullen. Menmen. Det blev en lång väntan eftersom Emma inte startade med Saffe försen vid 11 xD Så dressyr först, jag tyckte det såg fint ut vet dock om inte om Emma var så nöjd. Direkt efter dressyren bar det av ned till hoppbanan och efter lite framhoppning så var det in på banan. där blev det ett stop men annars felfritt. Så blev det återigen väntan på att terrängen skulle starta. Vid 12.12 så startade Emelie och hon red riktigt bra för att vara första gången! En stund efter det var det dax för Emma. Det blev dock två stopp på ett vattenhinder.

Efter tävlingen åkte jag med mamma och Mathilda hem och på vägen stannade vi till och hälsade på Mumrik, min gamla shettis =D Han mådde superb! Saknar honom mega mkt<33

När jag och mamma kom hem så vilade vi lite, kollade upp lite med dressyrlag osv. Sedan bar det av till stallet. Först åkte vi så jag kunde rida Pepsi, passade på att träna lite dressyr för mamma. Sedan åkte vi till våra pållar. Det var då hela dagen blev dålig! För när jag sätter igång tycker jag Candy känns konstig och som om hon haltar och när jag frågar mamma säger hon att hon är halt på höger fram! Så medans mamma rider klart Nanzan går jag ujpp med Candy i stallet och tar tempen på henne, då visar det sig att Candy har feber också. Dock vet jag inte om detta stämmer eftersom min tem inte har så bra batteri och jag dessutom misstänker att det har kommit i vatten i den!

Så så ligger till, imorgon ska mamma ringa skara så får vi se...

Bilder från tävlingen kommer imorgon eller ikv


På väg =)

Nu väntar jag på att Emma ska komma och hämta mig sedan bär det av till något ställe som ska ha fälttävlan imorgon då jag ska med och kolla på Emma när hon tävlar =)

Ikväll skulle det vara bangång så df ska vi dit nu =)

Kommer antgligen inte ha data försen imorgon kväll så... Hörs då !!

Puss<3


Bloggdesign

Nu ska jag även starta en annan tävling.

Det är nämligen Snyggast Bloggdesign!!!

Så här gör du:

1. Kommentera detta inlägget med "Jag vill vara med i bloggdesigntävlingen". Glöm inte namn, bloggadress och e-post.

2. Jag kommer sedan att bekräfta att du är med antingen via din blogg eller e-post.

3. Anmälningstiden pågår fram till den 12 Juli

4. Jag utser sedan vinnaren. Alla deltagarna får ett mejl och jag kommer presentera vinnaren på min blogg.

Priset är: Ett nagellack från depend, rödglittrigt, 4 st hårspännen, 2 röda och 2 svarta samt en vit ögonskugga från Maxfactor


Månadens Blogg

Nu är det ny månad (lite sent menmen) och därför ska vi nu dra igång med Månadens Blogg.

Reglerna eller det som gäller är att i början av varje månad kommer jag skriva ett likande inlägg som detta och då är det bara att kommentera "Jag vill vara med i Månadens Blogg" eller något liknande, det viktiga är att komma ihåg att fylla i namn, bloggadress och e-post annars kan det bli lite klurigt för mig. Max antal tävlande varje månad är 10 st. Anmälningstiden varje månad går ut den 14 (och startar den 1 självklart) Om fler än 10 st är anmälda kommer jag att välja vilka som deltar, detta gör jag i första hand på vilka som anmält sig först men också hurvida någon varit med innan eller inte. När dessa är utseda kommer jag skicka mejl till dem och lägga ut ett inlägg med alla deltagare.

Vinnaren utses sedan någon gång runt den 25 varje månad. Den som vinner är den som har lyckats få flest röster. Alltså måste man få så många som möjligt att kommentera inlägget genom att skriva din siffra som du får när deltagarna kommer upp på bloggen.

Priset är att under följande månad få en länk från min blogg samt en länk i varje blogginlägg

Frågor görs till [email protected]



Så, låt tävlingen börja ;) haha


Toffsar

och hårspännen, det är verkligen något jag inte kan leva utan!! Man sätter ju typ jämt upp håret, bara slänga upp det i en knut eller toffs när det är ivägen ;)


Mycket bra toffs inköpt på Lindex i typ 100-pack ;)

Den 8 juli 2010

Idag har det inte hänt så mycket, vakande ganska sent, så jäkla skönt med sovmorgon nu alltså =)

Efter frukost var det stallet, min älskling är helt underbar! Hoppade lite, gick super, men imorgon får det nog bli lite dressyrträning! Här kommer lite bilder från efter ridningen:



Soet mule<3

Bara för att jag älskar min sötnos =)<3

Inte konstigt att man efter den här proceduren varje dag får hatblickar när man kommer in i hagen xD<333

Nu blir det ialla fall datorn en liten stund till sedan blir det hamburgare och film för min del! Har varit och hyrt 3 filmer på hemmakväll eftersom mor och syss är i borås =) Så mys med mig själv ikväll är vad som står på schemat!! Kommer kanske lite "tyck till" om filmerna senare i kväll/natt eller imorgon ;) får se



to late ;O

Upptäckte när jag satt och kollade igenom kamran att jag hade lite bilder från midsommar, eller snarare lite outfit bilder från midsommar som jag inte lagt ut...

Så här såg jag iaf ut :P




Top från H&M
Kjol från Zara
Leggings från MQ (hade jag bara på kvällen)
Amycken från lite allt möjligt, bla Thomas Sabo och Pandora

Kommer dock inte ihåg vad jag hade för skor ;)

Äntligen!

Nu har jag äntligen fått sommarlov! Gudars vad skönt! Detta firas med en lugn hemma kväll tillsammans med mor och syss!

Imorgon blir det älsklingen som jag inte träffat på tre dagar eftersom Mathilda har lånat henne. Och så ska jag och Linnea testa min dressyrsadel på Pepsi så att hon kan låna den när hon ska tävla dressyr, och om hon fegar ur får väl jag ta med mig Peps någon gång haha xD
Hopp-, dressyr- eller fälttävlans häst säger jag bara; det är nyttigt att testa på allt! Tro mig jag vet, och tänk om man faktikst upptäcker att man är rätt bra på det!!

Imorgon ska jag dessutom starta en eller två tävlingar eftersom jag har lovat det ;) Jag vet att jag kan vara lite seg här på bloggen ibland! Förlåt!

Dagen idag var rätt lugn, jobb först som faktiskt inte gick så drygt som jag hade trott. Sedan hem, chilla, baka kladdkaka och sen kom Linnea. Då blev det självklart fika och umgänge! Alltid lika mysigt och kul!!
Efter det var bar det av hem till mamma och sedan ned till stan för att handla osv.

Får se om det blir torsdagkvällarna imorgon. Mathilda och en kompis skulle gå och se Eclipse och jag funderar på om jag ska gå med och se den igen! Den är ju sååååå sjukt grymt bra!!!! LOVE<3

Nu har jag dessutom hittat boken som jag letat efter, alltså den utökade versionen av Twilight/ Om jag kunde drömma. Göttans, så nu har jag hela serien, det enda som saknas nu är ett ex av Bree Tanners andra liv, men jag måste säga att storleken på den boken var lite av en besvikelse. Den är ju tunn som en sticka... Kommer ju typ läsa ut den på en dag =(


Nu har jag skrivit hur mycket som helst haha xD
Vi hörs imorgon!


Ursäkta

Sorry att jag inte hasr updaterat här på ett tag, men som jag kanske har sagt innan så är inte bloggen det viktigaste i mitt liv utan den tar jag lite när det kommer och jag känner att ajg ahr något att skriva om eller att jag ahr tid =)

Sitter just nu i Lindas trädgård i Timmele, är här tillsammans med Tove eftersom Linda är iväg och tävlar och t´Tove passar hunden =)

Just nu fick Tove något infall om att cykla lite och jag funderar på om jag borde gå in eftersom jag annars kommer bli upp äten av myggor!!


Måste även passa på att säga Grattis till Linnea Borgtröm och Dennis Svensson som knepp en 4de och en 2a placering idag i Floby =) GO UBRK!!!!


Nu ska jag iaf gå in =)


RSS 2.0