rubrik

Nu drar jag till stallet!!

Trött som bare den och full proppad med godis så man känner sig tjock och fin också!!
Alltid lika mysigt...

Full med hår är an med eftersom murre ligger och sover i knät på mig. Bra första intryck? Njeee varför då?!!


Idol and Tacos!

Har precis tittat på Idol och självklart ska Linnea vinna!! Hon äger!! <33

Nu är det ialla fall bestämt, på söndag kommer dom och tittar och provrider Candy. Vet inte riktigt vad jag ska hoppas på... Helt plötsligt känns det som om det gick väldigt snabbt... Menmen, det viktigaste är att oavvsett vad som händer så måste Candy ha det bra. Det är det viktigaste för mig!

Lov i en vecka nu, känns skönt men har ganska dåligt samvete nu också för att jag varit så lite i skolan så får ta igen och plugga under lovet och sen är det nya tag. Ska försöka ta ett mål i taget med att klara av skolan. Nästa mål är jullovet och inga ig:n !!

Jaja, nu blir det lite Robin Hood och coca-cola!

Btw, har jag sagt att jag älskar serien Robin Hood? !!
Har precis börjat kolla på den men tycker den är sjukt grym än så länge!!


Städat

Sitter på sventagårdcen och väntar på att pappa ska komma tillbaka från sitt möte. Ingen skola för mig idag heller, hade migrän igår och var jätte deppig imorse. För er som inte vet så har jag varit jätte deprimerad det senaste. Det kanske inte har märkts, jag vet inte men så är det ialla fall. Och nu var det så att jag var sådan imorse, och det har även hänt andra dagar att jag vaknat och helt enkelt inte kunnat ta tag i mig själv.

Men så idag så fick mina älskade föräldrar nog, inte så konstigt kanske, men så ialla fall så ringde mamma till min läkare och fick då reda på att i ett fall av tusen så kan en biefekt till de tabletterna jag äter vara just deprision. Så nu väntar vi på att läkaren ska ringa tillbaka. Men det stämmer ganska bra med tanke på att när någon har frågat mig varför jag är så nere så vet jag inte. Jätte mysko... men så ligger det till ialla fall...

Så idag har jag istället tjänat lite pengar genom att städa arbetsrummen och lunchrummet här på sventagården. Och nu väntar jag som sagt på pappa.

Kanske lägger upp något mer ikväll, får se =)
Puss på er<3

Hejsan!

Va verkligen ingen lång dag idag om man inte räknar med special idrotten som börjar om en timma xD eller aa vi brukar ju inte komma igång och rida försen typ 3 så om 2 timmar då:P Ska bara till stallet och rida upp Candy först men det tar ju inte överdrivet lång tid :P

Men ialla fall, hade bara matte idag då, sedan var det prov i Historia. Gick jättebra faktiskt! Sen hade vi jun ingen naturkunskap eftersom vi hade labb i måndags :P
Så då var väl kl typ halv 11 så gick hem och har vairt hemma och pluggat fram tills nu! Nu väntar jag ialla fall på lunchen betsående av PIZZA ! Hitta lite kontanter liggade på rummet så =) Alltid trevligt!

Men just nu känns det inte jätte mysigt att veta att jag måste rida upp till ridhuset i regn eftersom det verkligen öser ner ! Usch!

Just det, måste ju berätta också att jag klippte sötnosen igår! Vet inte om jag har berättat hur otroligt bra det gick när vi skulle göra det nere i varberg? Ne, om jag inte har det så synd om er men igår gick det ialla fall skit bra!! Lite bomull i öronen och brems sen stog hon hur lungt och stilla som helst! Så nu är min sötnos ialla fall klippt!!

Hörs senare!!
Puss<3


Hp 7

Som en del kanske vet så är det idag bara 23 dagar kvar tills nya och sista Harry Potter filmen har premiär. Eller i alla fall första delen av den!

Någon mer än jag som super längtar? Hoppas bara att de har gjort dessa båda filmer bättre än de gjort de tre senaste för de har varit katastrofer!!

Tycker ändå att det är rätt roligt att se utvecklingen på männsikorna som är i filmerna!









buuuu

Bara två lektioner kvar nu. Idrott och Engelska!
På engelskan ska vi fortsätta med att skriva på våran recension på boken Animal Farm...
Urk...

Vet dock inte riktigt vad vi ska göra på Idrott men jag är glad att vi är inomhus ialla fall! Så jäkla kallt utomhus!

Längtar till min pålle!! <33
Har börjat tänka väldigt mycket på att jag kanske inte ska ha henne så länge till... Jätte deprimerad!!
Vet inte var jag skulle vara utan henne! <33


Prov

Har precis haft prov i hästen anatomi =) Gick faktiskt ganska bra.
Nu ska vi snart ha samhällskunskap.... jättekul -.-

Gick sådär bra igår på träningen, tror att Candy var lite trött haha:P
Hoppade ialla fall en liten bana och så konstaterade vi att Candy totalt skiter i mina hjälper när hon känner för det.  Men sista rundan blev ialla fall bra!

Idag ska Mathilda och jag ge oss på att testa och klippa Candy med bara brems. Får väl se hur det går. Är lite nervös faktiskt så det får bli Mathilda som klipper och jag som håller bremsen! Haha

Men nu ska jag vandra! Bye<3

Plugg

Ska nu plugga lite hästanatomi för imorgon har vi prov på specialidrotten. Super (Y)

Det ska nog gå ganska bra, är ganska så lätt så.

Snart ska jag åka till stallet och göra iordning Candyvför träningen ikväll! Längtar <3 Känns som om det var as länge sen jag hoppade... Även om det i för sig var förra helgen xD hahah!!

Men nu måste jag konsentrera mig !!
Bye<3


Dressyrtävling

Ja, var ju och tävlade dressyr igår hemma på klubben.
Skulle ha tävlat Lb:0 och La:1 men efter Lb:0 var jag så trött och had så ont i axeln att jag strök mig.

När jag red Lb:0 så tyckte jag det kändes jätte bra förutom galoppen. Hon var jätte fin i traven och halten blev perfekt!! Men så efter den ökade galoppen så gick det åt fanders eftersom jag inte skulle ha brutit av där utan fortsatt hela kortsidan också och så belv avsaktninen inte alls bra eftersom hon spände sig jättemycket direkt.

Menmen, kom ialla fall 2:a i KM:et men inte i klassen eftersom det var en från en annan klubb som placerade sig. Så i klassen kom jag 3:a alltså precis utanför placering.

Får se om jag orkar lägga upp filmen eller om jag skiter i det!
Ha det!!


Måndag = Skola

Så, sitter här i skolan igen och ska snart ha första lektionen. Inte alls drygt eller så. Hade egentligen bara velat ligga kvar i sängen och sova men det funkar ju tyvärr inte.

Ikväll är det hoppträning! Super ska det bli ialla fall. Om det inte är så halt att det inte går att köra transport då men det får vi verkligen inte hoppas!! :O

Nu börjar jag nog så bye!!


Time for stallet!

Nu drar jag till stallet och ska rida och knoppa min sötnos inför tävlingen imorgon!
Blir antagligen bara en klass eftersom jag har lite ont, så LB:0 isf

Hoppas på att mor kan köra oss upp till ridhuset så jag kan rida inomhus i detta skiet väder och sen kasnke sno en halvtimma i ridskolans spolspiltta så min häst blir lite ren ?! (A) haha

Byebye, hörs kanske mer sen!!

Pancakes!!

Nu blir det pannkakor!! MUMS!!!

Har fått lite kläder från H&M nu också men har inte öppnat det är så vet inte vad det är i!! :P
Supernyfiken? ONAHE!

Har även hittils tillbringat hela dagen med att städa -.- Jättekul, eller inte...

Nu blir det ialla fall som sagt pannkakor, sen mer städa!!

Puss<3


Morgon

Hoppas ni har sovit gott allihopa, jag har det tyvärr inte tack vare den där jävla moppen!!
Vetifan hur detta ska gå imorgon alltså!!

Nu är det dock frukosttime!!
Puss på er<3

Nattis!!!

Nu går jag och lägger mig !!
Hoppas ni alla haft en skön kväll!!

Måste bara snabbt berätta hur klantig min söta lillasyster är.
De (Mathilda och Emelie) skulle idag ta ett tåg hem från skåne och behövde byta på ett ställe till ett annat tåg. Dock missade dom det tåget eftersom det inte stod rätt tågnummer på det. Det var dock rätt tåg så... klantit!!

Men ialla fall Nattis<33

Dagen

Japp, nu har jag kommit hem från en svinkall ridtur och en ännu kallare moppe färd hem!

Måste då berätta att jag har nu vurpat för första gången med denna moppen... Helt otroligt med tanke på att jag har haft den sedan i typ mars...!!
Men ialla fall, jag vurpa och nu har jag så jäkla ont i axel + nacken! Så det känns ju jätte bra inför söndag verkligen!! -.-

Har egentligen inte gjort något speciellt idag, ikväll blir det tvn och mat och sedan sängen dirr...
Blev ingen dressyr tränad idag eftersom både jag och Candy kännde oss lite ur balans.

Nu ska jag ialla fall ta en dusch =)

Puss på er<3


Svenska

Ja, svenska lektion nu då...

Sitter här och tycker faktiskt lite synd om mig själv. Gillar inte att jag är trött, förkyld och snön gör inte det hela bättre.
På söndag är det dressyrtävling så inte så mycket sömn nu i helgen heller. Ska nu (äntligen) debutera LA =)

Hoppas snart kunna få upp en ny design, men nu måste lyssna =)
Bye<3


Keep on moving

My world is falling apart like a broken mirror, but the little pieces of glas that stays behind shine like thousand stars in the silver moonlight<3

Tävling!

Ja, har varit på tävling hela dagen idag då. Gick väl sisådär.

I första klassen så fick jag två jätte retliga pet. Det ena berodde på att jag, helt omedvetet, får för mig att byta spö hand 4 galoppsprång innan ett hinder (!) dumhuvud säger jag bara. Hann nämligen inte då med att få ordning på tyglarna vilket i sin tur ledde till att jag missade halvhalten och rev... -.-
Andra rivningen var helt enkelt bara en försen hlavhalt, tråkigt menmen, Candy gick skitbra annars, tog för sig och hjälpte till. Det känns verkligen som om vi har börjat samarbeta istället för att ha krig när vi kommer in på banan.

I andra klassen gick det dock lite sämre. Blev utesluten. Mamma och jag har kommit fram till att det berodde på att jag och Candy helt enkelt inte orkar. Vi har inte hunnit komma tillbaka än efter senaste året och varken hon eller jag har tillräckligt mycket kondis eller muskler. Så det får vi träna på =)

Orkar inte göra iordning filmerna möjligtvis i första klassen men eftersom det inte gick så bra i den andra så kommer jag antagligen inte lägga upp den. Har inte heller några bilder så ni får överleva!

Men nu ska jag ialla fall sova. Är SJUKT trött!!
Puss<3

Film från KM:et

Här kommer då filmen från KM:et =) Enjoy!!




Lördag!

Har nu precis kommit hem från stallet och fixat allt till imorgon!

Så fort Tove duschat klart så blir det duschen för min del och sedan TACOS =D
Mums!!

Har även varit hemma hos pappa och hämtat mina nya converse som nu har kommit =D Superduper glad, passar as bra!!



Har även idag och igår testat ett nytt bett. Nämligen pelhambett. Trodde det skulle bli lite för skarpt för Candy först men har nu ridit på det två gånger och det har gått super bra. Det som förvånade mig mest var hur avslappnad Candy blev. Hur lugn och fin som helst även om hon tyckte att det var lite jobbigt att matte faktiskt kunde få stopp på henne när vi galopperade i skogen. Så nu blir det till att köpa ett sådant antagligen. Ska dock testa det några fler gånger först.



Hörs imorgon efter tävlingen!! Wish me luck!!!


Fredag =D

Gött med helg nu!!! Ikväll blir det mys med familjen! Men först blir det pållen.

Känner att jag inte har så mycket att skriva om just nu, har inte lyckats få upp filmen på mig och Candy från helgen eftersom jag inte kunnat använda mammas dator tillräckligt mycket. Däremot har jag fått upp filmen på Emma och bonanza så läger upp den nu här ialla fall =)

Imorgon så ska ju kära Tove sova hos mig så då blir det väl massa flum men vi får väl se =)

Just nu verkar det som om franska läraren inte väljer att dycka upp så då antar jag väl att lektionen är inställd men väntar på att lite folk ska komma tillbaka från expeditonen.

Här kommer ialla fall filmen:


Godmorgon!

Sitter nu i skolan igen!

Trodde jag skulle ha ondare i kroppen efter igår men det är faktiskt ganska lugnt.
Borde lyssna nu så vi hörs senare!! Fortsätt besöka =D


Katten Elliot

Ja, har nog inte berättat detta men i söndags så var det så att efter KM så hittade vi en liten katt.
Han är svart och jätte söt och väldigt kärleksfull!! Dessutom var han kastrerad så vi konstaterade ganska snabbt att det var någon annans katt. Men eftersom vi inte kunde lämna honom tog vi med honom hem till stallet. Stackarn var ju jätte smal och hade massa fästingar över allt!! =(

Men så idag så kom våran annons med i UT och då var det några som svarade. Medans jag var och tränade var de och tittade på katten för att se om det var deras. Vilket det var. Så då fick vi veta att katten hette Elliot och att han varit borta sedan midsommar (!). Men nu har ialla fall Elliot hittat hem så nu är alla nöjda och glada.
Bjuder på en bild på sötnosen även om han dock inte tyckte det var så kul att vara med på bild, han ville hellre kela!





Stallet -- Träning

Har nu kommit hem från ett spinningpass på Onyx =) Är helt slut men det känns ändå rätt uppfriskande! Nu har jag och Tove ialla fall bestämt oss för att ta tag i oss själva och försöka komma iväg till Onyx ungefär en gång i veckan, så om ni vill veta är det ett medlemskap där som står högst på julklappslistan =) Har även sagt till mig själv att jag ska försöka komma ut och springa lite hemma också samt (viktigtviktigt) äta mer frukt! Mor har dessutom lovat att hjälpa till att puscha mig. Ialla fall om frukten xD

Var ju självklart hos pussgurkan innan jag åkte in till onyx. Red lite dressyr på banan bara lite kort idag. Gick ganska bra även om hennes höger sida är som en jäkla stålpinne medans hennes vänster sida är typ luft... haha ja, får väl skylla på mig själv, har upptäckt att jag är VÄLDIGT sne i både min ridning och allt annat.

Jaja, nu ska jag städa mitt rum och sedan blir det kvällsmat =)

Pöss<3

Franska

bläää, fattar inte ett skit! Önskar jag bara kunde försvinna genom golvet helt seriöst!

Blev inte någon bra updatering igår kväll eftersom Mathilda hade den stationära datan och mitt mobila som sagt är hur segt som helst när de väl väljer att fungera. Ja, så än så länge får det bli när jag har tid. 

Hoppningen igår gick väl...aaa haha det funka ju till slut men det var lite konstigt ett tag där... xD
Red ut på min egen pålle sen på eftermiddagen och har kommit på att jag ställts lite inför ett problem...
Jag har nämligen börjat ge henne lite havre, problemet med det är att det går direkt upp i huvudet på henne. På banan går det bra och på tävlingsbanan behöver hon det lilla extra för annars blir hon nästan lite seg. Men när jag rider ut så har jag big time trubble!! Så ska faktiskt ta och testa ett nytt bett på henne... Vi får väl se om det blir bättre... Ska ialla fall prova ett bett imorgon förhoppningsvis så aa...

Nu ska jag ialla fall se om jag kan läsa lite -.- 
Hörs senare pöss<3


 

----------

Hello =D

Sitter nu och ska egentligen jobba med astrologi tillsammans med Marim och Grace men de vill inte låta mig göra något så... Ja, tänkte skriva lite här istället.
Efter denna lektionen blir det hoppning, super kul =) Hoppas bara på att få någon rolig häst! Senare idag blir det självklart stallet och min egen ögonsten <3

Ikväll måste jag dock plugga och självklart kolla på Grays =)
Imorgon är det nämligen prov i samhällskunskap -.-

Tänkte också kanske ta med kameran till stallet idag =) Kanske några söta kort ialla fall =) Men har ordnat nu också så jag ska få lite finare kort men det får jag ta någon annan gång!


Resultat

Ja har varit sjuk nu i två dagar, ovnaligt eller hur? ;) haha ne, börjar bli jävligt fucking (Ursäkta) trött på detta! Men det är ialla fall därför som jag inte har bloggat!
Men nu är jag tillbaka i skolan och väntar på att klockan ska bli 8.05 =)

Självklart vill ni väl veta resultat efter helgen?
Tävlade ju LD+5 och LC =)

I LD+5 gick det skit bra! Candy lyssnade perfekt och tveckade inte på ett enda hinder! Vi gjorde helt klar en tydlig come back från vår VÄLDIGT långa svacka!! Och ritten gav ju då också lite resultat nämligen så att jag vann klassen =D Så helt supernöjd med den ritten kan man väl lugnt säga!

I LC så kände jag att nu jäklar ska jag sattsa på att bliu KM mästare. Och det gick verkligen skit bra! Candy har börjat hoppa som den stjärna hon är<3 Men tyvärr så var inte matte riktigt med i sista svängen så då blev det ju ett stop! Men är ändå super nöjd! Jag har fått tillbaka min häst<3 =D

Så det var resultatet från helgen! Självklart kommer film även om Mathilda sög på att filma! Ska försöka blogga mer under dagen, men det blir inte så mycket bloggat när jag inte får mitt mobila bredband att funka på någon av mina datorer. Kan ju inte ockupera mammas data hela tiden xD

Iaf, puss<3

Uppsats

Har precis haft svenska uppsats men har nu slutat för dagen. Gött =) Gick faktiskt ganska bra.
Skrev om varför bloggar är så populära! Nu ska jag snart ner på stan för att äta med min kära vänner!
Imorgon är det äntligen lördag och då ska jag sova fast inte för länge ska ju till borås också och gå på hästmässan =D Super kul(Y)
Har kanske inte berättat det här på bloggen men vi har gjort om vårat badrum på ovanvångingen hemma hos pappa och igår blev det klart! Det är nu 3 m bredare och ja det liknar inte ens det gamla xD Ska försöka få upp lite bilder på det i eftermiddag tänkte jag =) Testade ialla fall duschen igår, haha super bra var det även fast man får lite känslan av att hålla i en telefon och inte i ett duschmunstycke xD hahaha
Hörs i kväll! Pöss<3

Love the way you lie

Har precis haft samhällskunskap, gått igenom det vi ska kunna till provet nästa vecka. Puh, har två prov idag också sen är det uppsats skrivning i 4 timmar imorgon för svenskan. Gud...

Nästa vecka tror jag ialla fall att vi bara har et prov... tror jag!!

Hade speciall idrott igår och red en häst som heter Jimmy, hört massa grejer om honom och att hna var jobbig men han var jättte mysig och gick jätte fint! Var helt enkelt jätte nöjd.

Taggar inför KM:et i helgen nu också =) Är dessutom cp nervös för tävlingen i Falköping nästa helg, då jag ska hgoppa 95! Okej det är inte högt men om det går bra så är det ett jätte steg för mig! Går det inte bra ja då är väl allt som vanligt.. =(

Men min pussgurka har blivit så mycket finare i hoppnigen nu så tror det kommer gå bra! Ni får hålla tummarna för mig! haha

Lovar att jag ska försöka bli bättre med bilder osv...!! Ska även gör aom designen snart men har inga ideer!
Behöver verkligen ut och ta lite nya kort, någon som har lust att hjälpa mig? =)

Ne, nu ska jag ha franska iaf... -.- 

CR

Så, då var studiedagen förbi... två dagar av ledighet kvar =) Yey
Har väl inte hunnit med så myclet idag förutom plugg och så klart stallet =)
Nu är Candy ialla fall knoppad och klar för att tävla imorgon, blir en CR på UBRK i startfälttävlan så ska bli super (Y)

Bjuder på ern otroligt vacker och oredigerad bild av mig och Candy precis innan start i falkenberg xD


Nu ska jag gå och lägga mig, updaterar imorgon om hur det har gått!
Sweet dreams<3

RSS 2.0