Tjo fan =D 090130

Hello i stugan xD
Går dagen kan vi då börja med att beskriva....
Hm, jo det var så att i onsdags kväll jobba ju jag då och sedan när man slutat så kom Tove och Linnea till jobbet och sedan åkte vi hem =) Väl hemma så grejade vi lite och sen satt vi och prata och åt kvällsmat, men iaf gårdagen; Tove vaknar hur tidigt som helst och går ned och sätter sig för att titta på barnprogram med min lilla syster Sara, 2 år gammal (???) efter en stund får hon för sig att hon borde gå upp och väcka mig och Linnea, onda människa!! Så upp blev det och sedan göra sig iordning så snabbt som möjligt och ut till backen igen!

Efter ett tag i backen kommer resten av skolan dit och det blir daxf ör skidåkning!! =D Åkte runt där ett tag och allmänt väntade på att något skulle hända, så efter ca 5 åk började Tove känna att hon fick ont av sina pjäxor så då blev det för henne att gå in och byta, Jag och Linnea åkte upp och ned några gånger innan vi kom på den utmärkta ideen att åka över och kolla hur det gick för Muhammed att åk snowboard, så över i barnbacken och där har varken Muhammed eller Frasse lyckats ta sig upp i liften! såg lite roligt ut menmen, ett tag där och sedan lite fler åk i stora backen, fram mot 2 tiden, otränad som man är, var man helt slut och bena värkte!! Så då blev det mat och varm oboy =D(Y)

Efter alltihopa åkte Muhammed med mig hem och myste <33 Sen skule vi då också sitta barnvakt, hrm det gick otroligt bra... eller inte men jaja xD

Idag började det med otroligt nog skola igen =( Drygt som in i ******** pga friiluftsdagen...
Började väl piggna till så där vid lunch någon gång men då var det bara 2 st lektioner kvar "/
Sedan hem igen, även denna dag följde älsklingen med<333 Snabbt till stallet och sen hem igen..
Myste lite me älsk, och nu ska vi snart till u-hamn och handla och sedan köpa pizza yumi =)

Buu&Pöss

Älskar dig<333333


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0