Wedding

Jaha, låååång dag!!

Måste säga att jag börjar bli allt mer och mer sugen på att ta ett sabbats år efter gymnasiet och dra upp till stkh och jobba/bo här uppe i typ ett år! Trivs så jäkla bra i denna staden! Enda problemet är bara att det inte går att ha med sig häst =( Det är SJUKT dyrt!!!

Dagen iaf,
Började med att man vaknade runt kvart över 9 - halv 10 ngt sånt ;) Frukost- dusch- fixa iordning sig.
Sedan bar det av till tunnelbanan och iväg mot Centrum. Gick runt ett tag och tittade på alla kungliga båtar och alla människor. Herregud vilket rabalder!! Efter någon timme (när vi ståt och väntat på att danmarks kungafamilj skulle komma ut ur båten i typ en timma och fick reda på att vi skulle få vänta i en halvtimma till om vi ville se dem) åkte vi ut till Djurgården. Först var det lite show med Amy Diamond som Emmy ville kolla på och sedan hade vi lite piknick med kykling, revben och bagetter! MUMS!!

Sedan startade ju bröllopssändningen på storbildskärmen vid 3. Så tittade vi på hela bröllopet, det blev ett himla firande när dem sa ja... (hade de förväntat sig ngt annat?:O man undrar ju...)

Efter det gick vi iväg för att få bra platser till när kortegen skulle komma förbi, den var förövrigt en total besvikelse!! Fick bara en litenliten blimt av Victoria och Daniel, som nu för övrigt beteckans som Prins Daniel, Hertig av Västra Götaland och riddare av någon order xD Tillbaka till ämnet, kortegen var så snabb så deet verkade som om de hade sjukt bråttom (vilket de inte hade för de lång för sitt tidschema enl tidningarna).
Man hann inte ens få en enda bild av dem lix!

Iaf, efter kortegen begav vi oss till ett litet fik och tog en fika. Sen bar det av tillbaka in mot stan och så tunnelbanan hem. Hemma blev det PIZZA =D

Det enda som var lite drygt var att man fick vänta så mycket och länge på allt... =(

Nu blir det iaf umgänge med min käre moster och hennes fästman samt mamma, mathilda och Jenny =D




ps. bilder kommer så fort jag kommer hem från stkh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0